مایکروسافت اکانت چیست؟
مایکروسافت چیست؟
ممکن است تا الان اسم مایکروسافت را زیاد شنیده باشید ولی ندانید مایکروسافت چیست. مایکروسافت یک فروشنده جهانی پیشرو در زمینه نرم افزار رایانه، سخت افزار، موبایل و سیستمهای بازی و خدمات ابری است. دفتر مرکزی شرکت مایکروسافت در ردموند، واشنگتن واقع شده است و در بیش از 60 کشور جهان شعبه دارد.
مقاله پیشنهادی : ساخت ریگ ماینینگ
قدمت شرکت مایکروسافت
قدمت مایکروسافت حداقل تا سال 1975 برمیگردد، زمانی که اولین رایانه شخصی موجود در بازار روی جلد مجله Popular Electronics ظاهر شد. Altair 8800 یک سیستم ابتدایی بود، اما بازار رایانههای خانگی را پیدا کرد و تقاضای جدیدی برای استفاده از نرم افزار با این سیستمها ایجاد کرد.
بیل گیتس و دوستش پل آلن که بعدا سازنده مایکروسافت شدند بلافاصله این پتانسیل را دیدند. گیتس با سازنده Micro Instrumentation and Telemetry Systems تماس گرفت و پیشنهاد نوشتن برنامه ای برای رایانه جدید را داد.
MITS گیتس و آلن را در سال 1975 استخدام کرد. اما در سال 1976، آنها برای اختصاص وقت بیشتر به شرکت تازه کار خود، مایکروسافت، که در سال 1981 تأسیس شد، ترک کردند. این شرکت در مارس 1986 به سهام عمومی رسید.
- MS-DOS
دستیابی به موفقیت بزرگ مایکروسافت در سال 1981 هنگامی رخ داد که این شرکت سیستم عاملی را برای اولین ورود IBM به رایانههای شخصی ارائه داد. مایکروسافت با نام PC-DOS توسط IBM، نسخه اختصاصی خود را با نام MS-DOS (سیستم عامل مایکروسافت) نیز به بازار عرضه کرد. اوایل دهه 1980 ثروت IBM و مایکروسافت اوج گرفت. مایکروسافت همانطور که IBM بر بازار رایانههای شخصی سلطه داشت، بر بازار نرم افزار تسلط یافت.
- سیستم عامل ویندوز
حال باید دید سیستم عامل مایکروسافت چیست. در سال 1983، مایکروسافت اولین سیستم عامل ویندوز خود، ویندوز 1.0 را معرفی کرد که تا نوامبر 1985 منتشر نشد. تحت تأثیر رابط کاربری گرافیکی موجود اپل، ویندوز 1.0 نسبت به رابط خط فرمان DOS کاربرپسندتر بود، با منوهایی که کاربر میتواند با صفحه کلید یا ماوس دسترسی پیدا کند.
مایکروسافت مجموعه ای طولانی از سیستم عاملها را برای کاربران خانگی منتشر کرده است، از جمله ویندوز 3.0 در مه 1990، ویندوز 95 در آگوست 1995 (بعدا به ویندوز 98 به روز شد)، ویندوز XP در اکتبر 2001، ویندوز ویستا در ژانویه 2007، ویندوز 7 در اکتبر 2009، ویندوز 8 در اکتبر 2012 (بعداً به ویندوز 8.1 بروزرسانی شد) و ویندوز 10 در ژوئیه 2015 به عنوان آخرین تکرار سیستم عامل وارد شدند.
- سیستم عامل ویندوز سرور
همچنین درباره مایکروسافت باید بدانید ک با سیستم عاملهای سرور سازمانی خود نقش برجسته ای در مراکز داده ای دارد تا به سازمانها امکان کنترل اداری قدرتمند شبکهها و خدمات بزرگ شرکتی را بدهد. از ویژگیهای اصلی سیستم عامل Windows Server میتوان به Active Directory اشاره کرد که مدیریت دادههای کاربر، امنیت و منابع توزیع شده را به صورت خودکار انجام میدهد و امکان همکاری با سایر فهرستها را فراهم میکند.
برنامه های پرکاربرد مایکروسافت چیست؟
حال که متوجه شدید مایکروسافت چیست و سازندگان آن چه کسانی هستند با برنامههای اصلی آن آشنا شوید:
- Microsoft Office
مایکروسافت با ایجاد موفقیت در سیستم عاملهای خود، به سمت توسعه نرم افزارهای بهره وری حرکت کرد. مایکروسافت آفیس برای اولین بار در سال 1990 ظاهر شد. آفیس دارای تعدادی برنامه کاربردی همراه است و شامل واژه پردازی به نام Word، صفحه گسترده اکسل، پایگاه داده دسترسی، PowerPoint، سرویس گیرنده ایمیل( Outlook ) و ابزارهای دیگر در همان بسته است. مایکروسافت علاوه بر برنامههای دسک تاپ برای سیستم عاملهای ویندوز و سیستم عامل Mac، Office Mobile را برای تلفنهای هوشمند نیز ارائه میدهد.
- اینترنت اکسپلورر
مایکروسافت هنگامیکه مرورگر وب خود را در ویندوز 95 پلاس در سال 1995 منتشر کرد، از محبوبیت روزافزون شبکه جهانی وب بهره برد. در سال 1998، وزارت دادگستری ایالات متحده از مایکروسافت به دلیل نقض انحصار اطلاعات شکایت کرد. در سال 2001، توافقی حاصل شد که مایکروسافت نیازی به حذف IE از سیستم عامل نداشت. مایکروسافت از IE در ویندوز 10 به نفع مرورگر edge استفاده کرد. در حالی که این برنامه دیگر در ویندوز مرورگر پیش فرض نیست، IE همچنان بخشی از سیستم عامل است.
مقاله پیشنهادی : ساخت قلم نوری
- سیستم عاملهای توسعه
مایکروسافت چارچوب .NET خود را (یک مدل برنامه نویسی برای کمک به توسعه دهندگان در ساخت برنامهها برای ویندوز) و محیط توسعه برنامههای ویژوال استودیو خود را در سال 2002 راه اندازی کرد.
برنامههای کاربردی مدیریت مایکروسافت چیست؟
- برنامههای کاربردی مدیریت
درباره مایکروسافت باید بدانید که ابزارهای مدیریتی نیز ارائه میدهد. ابزارهای نرم افزاری مدیریت سیستمهای کلاس Enterprise، از جمله System Center را توسعه میدهد و به فروش میرساند، که به مدیران IT کمک میکند نصب، پیکربندی، نگهداری و مدیریت نصبهای پیچیده مرکز داده شرکتها را انجام دهند. اجزای مرکز خدمات عبارتند از:
- مشاور مرکز سیستم
- System Center App Controller
- System Configuration Manager (SCCM)
- مدیر مرکز حفاظت از دادههای مرکز سیستم
- System Protection Endpoint
- موارد ضروری مرکز سیستم
- System Center Orchestrator
- مدیر عملیات مرکز سیستم (SCOM)
- مدیر مرکز خدمات سیستم
- مدیر ماشین مجازی System Center
- پیشنهادهای سخت افزاری
حال که فهمیدید نرم افزارهای مایکروسافت چیست نوبت به سخت افزار میرسد. مایکروسافت در سال 1982 بخش سختافزاری خود را بغا تولید ماوس برای استفاده با Microsoft Word آغاز کرد.
از آن زمان، این شرکت با ورود به بازار سخت افزار، سیستم کنسول بازی Xbox را در سال 2001 به عنوان یک رقیب جدی برای شرکتهای بازی سازی مانند سونی و نینتندو، منتشر کرد. در نوامبر 2013، مایکروسافت جدیدترین کنسول بازی خود را با نام Xbox One منتشر کرد که دارای قابلیت تشخیص دستورات صوتی و استفاده از Skype از طریق دوربین Kinect است.
مایکروسافت در واده لپ تاپها دسته Surface را ارائه میدهد که سخت افزار لپ تاپ را با سیستم عامل ویندوز همراه میکند. اولین سرفیس در سال 2012 بیرون آمد و توسط چندین مدل بعدی جایگزین شده است. آخرین نسخهها شامل Surface Pro 4 (اکتبر 2015)، Surface Book (اکتبر 2015)، Surface Studio (اکتبر 2016) و Surface Book با عملکرد (اکتبر 2016) است.
ویندوز فون مایکروسافت همان استراتژی را تکرار میکند و تلفنهای هوشمند تولیدکنندگانی مانند نوکیا را با نسخههای سیستم عامل ویندوز فون ترکیب میکند.
مایکروسافت این سیستم عامل را با سیستم عامل ویندوز 10 موبایل جایگزین کرد که از رابط Cortana، یک دستیار مجازی برای ویژگیهای فعال شده با صدا برخوردار است.
مایکروسافت azure چیست ؟
مایکروسافت همچنین با معرفی پلتفرم Windows Azure در اکتبر 2008 وارد بازار ابر عمومیشد و آن را در فوریه 2010 به عنوان رقیب سرویسهای وب آمازون (AWS) در دسترس قرار داد.
این شرکت در مارس 2014 به مایکروسافت azure تغییر نام داد. Azure به عنوان پلتفرم رایانش ابری عمومی مایکروسافت، مجموعه ای از خدمات ابری را ارائه میدهد، از جمله خدمات محاسبات، تجزیه و تحلیل، ذخیره سازی، شبکه، مدیریت، یادگیری ماشین و قابلیتهای داده بزرگ.
کاربران میتوانند از این سرویسها برای توسعه و مقیاس گذاری برنامههای جدید یا اجرای برنامههای موجود در فضای عمومی استفاده کنند.
مقاله پیشنهادی : ساخت کامپیوتر
- Office 365 و SaaS
مایکروسافت بیشتر تجارت خود را با طیف وسیعی از خدمات آنلاین گسترش داد تا نرم افزارهایی را به عنوان سرویس (SaaS) ارائه دهد که به کاربران نهایی و مشتریان سازمانی ارائه میدهد. مایکروسافت Office 365 را در سال 2011 و سرویس پست الکترونیکی Outlook.com را در ژوئیه 2012 راه اندازی کرد. با این حال، خدمات هزینههای مکرر و الزامات اتصال را در بر دارند که کاربران و مشاغل باید در نظر بگیرند.
مایکروسافت اکانت چیست؟
برای اینکه بدانید حساب مایکروسافت چیست ابتدا باید وارد حساب Microsoft خود شوید، وقتی وارد شدید مجوز دسترسی کامل به سرویسهای برتر Microsoft دارید. اگر از هر یک از این سرویسها استفاده میکنید، باید یک حساب Microsoft داشته باشید: Outlook.com، Office، Skype، OneDrive، Xbox Live، Bing، Microsoft Store، Windows یا MSN.
حساب Microsoft شما به شما امکان میدهد همه موارد را در یک مکان مدیریت کنید. برگههای اشتراک و سابقه سفارشات خود را ذخیره کنید، ابزار دیجیتال خود را سازماندهی کنید، تنظیمات حریم خصوصی و امنیتی خود را به روز کنید و سلامت و ایمنی دستگاههای خود را ردیابی کنید.
همه چیز در فضای ابری و در همه دستگاهها از جمله iOS و Android با شما باقی میماند. با حساب Microsoft خود میتوانید به افراد، محتوا و سرگرمیهایی که برای شما بیشتر اهمیت دارند، دسترسی پیدا کنید.
امیدواریم بعد از خواندن این مطالب فهمیده باشید مایکروسافت چیست و شامل چه برنامههایی میشود تا پس از خرید لپتاپ بتوانید به درستی از تمام این برنامهها و امکانات بی نظیر آنها بهره کافی ببرید.