بانی نو
هیچ محصولی در سبدخرید نیست.

بلاک شدن در اینستاگرام توسط افراد چگونه است؟

بلاک شدن در اینستاگرام

اینستاگرام یکی از محبوب‌ترین پلتفرم‌های اشتراک‌گذاری عکس در رسانه‌های اجتماعی است. یک مشکل وجود دارد که بسیاری از کاربران اینستاگرام با آن مواجه هستند (یا نگران مواجه شدن با آن هستند) که آن هم بلاک شدن در اینستاگرام توسط افراد است. اینستاگرام دارای چند ویژگی است که به افراد امکان می‌دهد انتخاب کنند چه کسی محتوای آن‌ها را در سراسر پلتفرم ببیند. گذشته از اینکه می‌توانید حساب خود را کاملا خصوصی کنید تا دنبال کنندگان بالقوه نیاز به درخواست دسترسی داشته باشند، همچنین می‌توانید افراد خاصی را از دیدن پست‌های خود مسدود کنید.

بنابراین، اگر اخیراً از دیدن پست‌های شخصی که می‌شناسید یا دنبال می‌کنید متوقف شده‌اید و نگران هستید که ممکن است بلاک شده باشید، در اینجا نحوه اطلاع از اینکه بلاک شدن توسط افراد در اینستاگرام به چه صورت است آمده است. خوشبختانه یا متاسفانه اگر شخصی شما را بلاک کند اینستاگرام به شما اطلاع نمی‌دهد. اگر به بلاک شدن توسط افراد در اینستاگرام مشکوک هستید به این دلیل که دیگر پست‌ها و استوری‌های او را نمی‌بینید، می‌توانید برای فهمیدن این موضوع کمی جست و جو کنید. چند راه وجود دارد که می‌توانید برای استنباط اینکه در اینستاگرام بلاک شده‌اید استفاده کنید. در این مقاله، روش‌هایی برای یافتن اینکه آیا شخصی شما را در اینستاگرام بلاک کرده است، مورد بحث قرار خواهیم داد.

چگونه بلاک شدن در اینستاگرام توسط افراد را متوجه شویم ؟

نام کاربری آن‌ها را جست و جو کنید.

بیایید اصول اولیه را از سر راه برداریم. ساده‌ترین راه برای فهمیدن اینکه آیا کسی شما را بلاک کرده است جست و جوی نام کاربری او است. برای بررسی آن، به بخش جست و جو بروید و نام کاربری شخص را در نوار جست و جو تایپ کنید. اگر نمی‌توانید نام کاربری آن‌ها را ببینید، این احتمال وجود دارد که شما را بلاک کرده باشند.

چگونگی ساخت پست و استوری اینستاگرام را در مقاله آموزش ساخت پست و استوری اینستاگرام بخوانید.

نام کاربری را در اینستاگرام وب بررسی کنید.

جست و جوی نام کاربری شواهد قاطعی نیست که آن شخص شما را بلاک کرده است. این احتمال وجود دارد که فرد تصمیم گرفته باشد اکانت اینستاگرام خود را غیرفعال یا حذف کند. از این رو، این زمان برای شما است که عینک کارآگاهی خود را بزنید و عمیق‌تر بگردید. می‌پرسید چگونه این کار را انجام دهیم؟ خوب، نام آن‌ها را پسوند URL اینستاگرام قرار دهید و URL را در مرورگری که در آن وارد نشده‌اید باز کنید. مهم است که مطمئن شوید وارد اینستاگرام نشده‌اید. اگر فردی هستید که از اینستاگرام از یک مرورگر وب استفاده می‌کنید، می‌توانید فقط یک برگه ناشناس جدید برای بررسی باز کنید. URL باید به شکل زیر باشد:

“https://www.instagram.com/insert_fancy_username_here/”

اگر نام کاربری آن‌ها در اینجا نشان داده می‌شود و هنگام ورود به سیستم ظاهر نمی‌شود، می‌توانید مطمئن باشید که آن‌ها شما را بلاک کرده‌اند. حتی اگر یک حساب اینستاگرام خصوصی داشته باشند، آن را با متن “حساب خصوصی است” خواهید دید. این یک استراتژی مطمئن برای دانستن اینکه آیا شخص دارای یک حساب اینستاگرام فعال است یا خیر می‌باشد.

نام کاربری آن‌ها را از طریق یک دوست مشترک جست و جو کنید.

اگر فکر می‌کنید دوستتان شما را در اینستاگرام بلاک کرده است و می‌خواهید حدس خود را به یقین تبدیل کنید، می‌توانید از یک دوست مشترک بخواهید تا پروفایل او را جست و جو کند. این یک راه خوب برای اطمینان از این است که آیا آن‌ها شما را بلاک کرده‌اند یا فقط حساب خود را غیرفعال یا حذف کرده‌اند. اگر دوست شما می‌تواند صفحه کاربر، عکس‌ها و ویدیوهای آن شخص و غیره را ببیند، به این معنی است که شما بلاک شده‌اید.

اندازه عکس ها در اینستا گرام را اگر نمیدانید در مقاله سایز عکس ها را در اینستاگرام بدانید مطالعه کنید.

بلاک کردن افراد در اینستاگرام به چه صورت است؟

بعد از اینکه متوجه شدیم بلاک شدن در اینستاگرام توسط افراد چگونه است نوبت به این موضوع می‌رسد که خودمان چگونه می‌توانیم کسی را در اینستاگرام بلاک کنیم؟ بلاک کردن آخرین مرز تعامل شما با اشخاص مزاحم در اینستاگرام است. در حالی که همیشه می‌توانید آن‌ها را آنبلاک کنید، این عمل از دسترسی آن‌ها به حساب اینستاگرام شما جلوگیری می‌کند. وقتی شخصی را در اینستاگرام بلاک می‌کنید، اعلانی دریافت نمی‌کند که بداند دسترسی او به صفحه خود را لغو کرده‌اید، اما اگر زمانی که وارد سیستم شده‌اید به دنبال شما بگردند، می‌توانند ببینند که بلاک شده است. اگر به یک عملکرد شدید مانند بلاک کردن نیاز ندارید، اما می‌خواهید تعامل با یک حساب کاربری را محدود کنید، اینستاگرام همچنین دارای ویژگی به نام محدودیت است.

وقتی شخصی را در اینستاگرام محدود می‌کنید، او همچنان می‌تواند نام کاربری و استوری‌های شما را ببیند، اما دایرکت مسیج او به پوشه درخواست‌های پیام شما منتقل می‌شود و سایر افراد نمی‌توانند نظرات آنها را در مورد پست‌های شما ببینند. عملاً هیچ راهی برای این شخص وجود ندارد که بداند شما آنها را محدود کرده‌اید و همه چیز در نهایت یکسان به نظر می‌رسد بنابراین اگر نمی‌خواهید مجبور به توضیح باشید ممکن است این گزینه راحت‌تر باشد. بلاک کردن افراد در اینستاگرام کار بسیار راحتی است. فقط کافی است به پروفایل آن شخص بروید و روی سه نقطه‌ای که در بالا سمت راست صفحه وجود دارد ضربه بزنید و گزینه بلاک را انتخاب کنید.

بلاک کردن افراد در اینستاگرام

برای جلوگیری از هک شدن در انستاگرام مقاله روش‌های جلوگیری از هک اینستا گرام به شما پیشنهاد میشود.

پیدا کردن افراد بلاک شده در اینستاگرام

همانطور که گفته شد درست مانند هر پلتفرم رسانه‌های اجتماعی، اینستاگرام دارای یک ویژگی بلاک کردن است که از یافتن پروفایل، استوری یا پست‌های شما توسط حساب‌ها جلوگیری می‌کند. ممکن است برای شما هم پیش آمده باشد که شخصی را بلاک کرده‌اید اما نام کاربری او را فراموش کردید، حالا اگر تصمیم به آنبلاک کردن آن‌ها داشته باشید، چگونه می‌توانید دوباره آن‌ها را پیدا کنید؟ به ادامه مطلب بیایید تا برایتان توضیح دهیم.

  1. اینستاگرام را باز کنید.
  2. به صفحه اینستاگرام خود بروید.
  3. روی گزینه منو در بالا سمت راست صفحه خود ضربه بزنید.
  4. از میان گزینه‌های رو به رو تنظیمات را انتخاب کنید.
پیدا کردن افراد بلاک شده در اینستاگرام
  • روی Privacy ضربه بزنید.
Privacy
  • در میان گزینه‌ها روی Blocked Accounts ضربه بزنید.
Blocked Accounts

حالا بعد از این مراحل و پیدا کردن حساب‌های بلاک شده اگر قصد خارج کردن افراد از بلاک در اینستاگرام را دارید فقط کافی است حساب مورد نظر را انتخاب و آن را باز کنید. سه نقطه بالا سمت راست صفحه را باز کنید و گزینه آنبلاک را انتخاب کنید تا شخص مورد نظر از بلاک خارج شود.

جمع‌بندی

پس همانطور که در بالا ذکر شد وقتی بلاک می‌شوید، نمی‌توانید استوری‌ها و پست‌های آن‌ها را ببینید. پیام‌های شما به گیرنده تحویل داده نمی‌شوند و نمی‌توانید با آن شخص چت ویدیویی داشته باشید. وقتی کسی را بلاک می‌کنید دیگر قادر به این نیستید که نام کاربری آن شخص را از نوار جست و جو ببینید، اما می‌توانید از کامنت‌های قدیمی که برای شما گذاشته بودند یا پیام‌هایی که در دایرکت با یکدیگر رد و بدل کرده بودید، به آن دسترسی داشته باشید. حتی در این صورت هم باز، پست‌ها و استوری‌های آن‌ها را نخواهید دید. اگر نمی‌دانستید بلاک شدن در اینستاگرام توسط افراد چگونه است و خودتان با چه روشی می‌توانید از دست حساب‌های مزاحم خلاص شوید و آن‌ها را بلاک کنید فقط کافیست یک دور این مطالب را با دقت مطالعه کنید.

0
دیدگاه‌های نوشته

*
*