دلایل بالا نیامدن فلش در کامپیوتر
آیا هنگامی که دستگاه USB را وصل میکنید، با خطای «دستگاه USB شناسایی نشد» مواجه میشوید؟ برای آن دسته از شما که ابزارهای USB بیشتری دارید، احتمالا یک هاب USB را به یکی از درگاههای USB خود وصل کردهاید تا بتوانید حتی دستگاههای بیشتری را متصل کنید. بیشتر اوقات این کار عالی است، اما گاهی اوقات رایانه شما ممکن است دستگاههای USB را تشخیص ندهد. نکته عجیب در مورد این خطای بالا نیامدن فلش این است که پورتها به خوبی کار میکنند، زیرا برای مثال همچنان میتوانید تلفن همراه خود را بدون مشکل شارژ کنید، اما نمیتوانید دوربینتان را با استفاده از همان پورت شناسایی کنید. پس از صرف زمان زیاد و تلاش برای یک سری راههای مختلف برای رفع مشکل بالا نیامدن فلش، تنها یک راهحل کارساز است. ابتدا آن راه حل را ذکر میکنیم ، اما راه حل های احتمالی دیگر را نیز برای شما نام میبریم، زیرا روش اول ممکن است مشکل را برای همه برطرف نکند.
روشهای حل مشکل بالا نیامدن فلش در کامپیوتر
کامپیوتر را از برق بکشید
اولین روش برای حل مشکل بالا نیامدن فلش در کامپیوتر از برق کشیدن سیستم به طور کامل است. به سادگی آن را از منبع تغذیه جدا کنید. توجه داشته باشید که این به معنای خاموش کردن رایانه خود با استفاده از دکمه پاور نیست زیرا اکثر رایانههای مدرن در واقع به طور کامل خاموش نمیشوند و مادربرد همچنان برق خواهد داشت. مادربرد جایی است که تمام سخت افزار کامپیوتر از جمله پورتهای USB به آن متصل میشود.
گاهی اوقات مادربرد نیاز به “راه اندازی مجدد” دارد، زیرا ممکن است مشکلاتی پیش بیاید، یعنی همه یا برخی از پورتهای USB به طور ناگهانی کار نمیکنند. ریزپردازنده کوچک روی مادربرد درایورها را مجدداً بارگیری میکند و امیدواریم که پورتهای USB شما دوباره دستگاهها را شناسایی کنند. بنابراین ابتدا کامپیوتر خود را با استفاده از گزینه Shut Down در ویندوز یا فشار دادن دکمه پاور خاموش کنید و سپس کامپیوتر را از پریز برق جدا کنید. بگذارید چند دقیقه بماند و سپس دوباره آن را وصل کنید.
انواع فلش ای دیتا کامپیوتر در صفحه خرید فلش ای دیتا
درایور دستگاه را به روز کنید
اگر ویندوز قادر به تشخیص دستگاه نباشد، ممکن است در مدیریت دستگاه نیز مشاهده کنید که دستگاه به عنوان «دستگاه ناشناس» نشان داده میشود. با کلیک کردن بر روی Start و تایپ کردن devmgmt.msc یا با رفتن به Control Panel و کلیک بر روی Device Manager میتوانید به Device Manager بروید. در این صورت، باید بر روی Unknown Device کلیک راست کرده، روی Properties، سپس تب Driver و سپس Update Driver را کلیک کنید. اگر این کار نکرد، میتوانید سعی کنید درایور دستگاه خود را از وب سایت سازنده دانلود کنید. اگر دستگاه USB فقط یک درایو فلش است، احتمالاً مشکل درایور نیست. با این حال، اگر در حال نصب یک چاپگر USB، صفحه طراحی و غیره هستید، ممکن است ارزش دانلود درایور آن دستگاه خاص را داشته باشد.
انواع مدل فلش کامپیوتر در صفحه خرید فلش فروشگاه بانی نو
راهاندازی مجدد و قطع اتصال دستگاههای USB
کار بعدی که میتوانید برای بر طرف کردن بالا نیامدن فلش امتحان کنید این است که همه دستگاههای USB را جدا کرده و سپس دستگاه را مجددا راهاندازی کنید. پس از راهاندازی مجدد، سعی کنید دستگاه USB را که باعث مشکل شده است وصل کنید. اگر آن پورت USB خاص آن را شناسایی نکرد، یکی دیگر را امتحان کنید. اگر دستگاه توسط پورت USB دیگری شناسایی شود، ممکن است مشکل سخت افزاری در یکی از درگاههای USB وجود داشته باشد. اگر هیچ درگاه USB دستگاه را شناسایی نمیکند، به خواندن ادامه دهید زیرا احتمالاً چیز دیگری است.
روشهای بر طرف کردن بالا نیامدن فلش در لپ تاپ چیست؟
ممکن است هنگام استفاده از لپ تاپ خود زمانی که قصد دارید فلش را به آن متصل کنید دچار مشکل شوید. ما در اینجا قصد داریم تا دو مورد از سادهترین کارها در رابطه با بالا نیامدن فلش در لپ تاپ را که باید بررسی کنید برای شما شرح دهیم:
- آسیب فیزیکی پورتهای USB: نگاهی دقیق به پورتهای USB خود بیندازید تا ببینید آیا چیزی داخل آن گیر کرده است یا خیر. اگر چیزی در آنجا دیدید به آرامی آن را بردارید. اگر پورت USB از نظر فیزیکی سالم به نظر میرسد و هیچ مانعی در داخل آن وجود ندارد میتوانید یک دستگاه USB را به پورت وصل کنید و سعی کنید آن را به آرامی بالا و پایین کنید. اگر به راحتی تکان بخورد، این نشانه آسیب دیدن پورت است.
- مشکلات دستگاه: اگر کامپیوتر یا لپ تاپ دیگری در دسترس دارید، سعی کنید دستگاه USB خود را به آن وصل کنید. اگر شروع به کار کرد، باید بدانید که مشکل درگاه USB است. اگر باز هم کار نکرد، متوجه خواهید شد که مشکل دستگاه است.
مشکل بالا نیامدن فلش در ویندوز 10
علت بالا نیامدن فلش در ویندوز 10 میتواند هر یک از این دلایلی باشد که برای شما نام میبریم:
- درایور USB بارگیری شده فعلی ناپایدار یا خراب شده است.
- رایانه شما برای مشکلاتی که ممکن است با هارد دیسک خارجی USB و ویندوز تضاد داشته باشد به به روز رسانی نیاز دارد.
- ویندوز ممکن است مشکلات سخت افزاری یا نرم افزاری به روز رسانیهای مهم دیگری را نداشته باشد.
اگر از ویندوز 10 استفاده میکنید و این خطا را میبینید که میگوید پس از وصل کردن دستگاه، دستگاه USB شناسایی نمیشود، شما تنها نیستید زیرا بسیاری از کاربران ویندوز میگویند که این نوتیفیکیشن پاپآپ را دیدهاند. همانطور که به نظر میرسد بالا نیامدن فلش آزاردهنده است، ولی امکان رفع آن وجود دارد. در اینجا ۳ تا از موثرترین راه حلهایی که میتوانید برای حل مشکل بالا نیامدن فلش در ویندوز 10 امتحان کنید آورده شده است.
- راهاندازی مجدد: گاهی اوقات، یک راهاندازی مجدد ساده، دستگاه USB ناشناخته را برطرف میکند. دستگاه USB خود را وصل کنید، چند دقیقه صبر کنید، سپس کامپیوتر خود را مجددا راهاندازی کنید و بعد دستگاه USB خود را دوباره به برق وصل کنید.
- کامپیوتر دیگری را امتحان کنید: دستگاه USB خود را به کامپیوتر دیگری وصل کنید. اگر روی کامپیوتر دوم نیز کار نمیکند، ممکن است دستگاه شما مقصر باشد و بخواهید آن را تعمیر کنید یا یک مورد جدید بخرید.
- تنظیمات تعلیق انتخابی USB را تغییر دهید: ابتدا به Control Panel رفته و روی Power Options کلیک کنید و سپس روی Change plan settings کلیک کنید. بعد از آن Change advanced power settings را انتخاب کنید. تنظیمات USB و تنظیمات تعلیق انتخابی USB را گسترش دهید. تنظیمات On Battery و Plugged in را غیرفعال کنید. حالا برای نهایی کردن حل مشکل بالا نیامدن فلش روی Apply و OK کلیک کنید.
انواع مدل فلش سن دیسک کامپیوتر در صفحه خرید فلش سن دیسک فروشگاه بانی نو
جمعبندی
اگر شما هم جزو آن دسته از افرادی هستید که دچار مشکل بالا نیامدن فلش شده بودید با خواندن این مقاله روشهای حل این مسئله را آموزش خواهید دید و دیگر هنگام برخورد با آن سردرگم نخواهید شد.