» آموزشی » تفاوت رم ریدر با فلش
آموزشی

تفاوت رم ریدر با فلش

1400-01-04 2,393

رم ریدر و درایوهای فلش ممکن است هر دو دستگاه ذخیره سازی باشند، اما از چندین جهت نیز کاملاً متفاوت هستند. در این جا، ما چند زمینه اصلی از تفاوت رم ریدر با فلش را به اشتراک می‌گذاریم. قبل از آن با هر یک به طور کلی آشنا شوید.

  • درایوهای فلش USB

درایو فلش USB، یک دستگاه ذخیره سازی حافظه فلش است که درگاه USB کامپیوتر یا دستگاه تلفن همراه را به برق متصل می‌کند. درایوهای فلش USB برای کاربران موبایل راحت هستند زیرا آنها بسیار کوچک و سبک هستند و می‌توانند از طریق جاکلیدی یا در جیب حمل شوند. درایوهای فلش USB فعلی از 512 مگابایت تا 64 گیگابایت ظرفیت ذخیره سازی دارند، که در حالت آخر بسیار گرانتر هستند.

مشاهده محصول: خرید فلش دیسک (حافظه جانبی USB) + قیمت روز

  • رم ریدر

کارت‌های رم ریدر کاربران تلفن همراه را قادر می‌سازد تا به راحتی عکس‌ها، موسیقی یا پرونده‌های دیجیتالی را به داخل و خارج از دستگاه‌های تلفن همراه و رایانه‌ها یا سایر دستگاه‌ها منتقل کنند. کارت رم ریدر یک دستگاه حافظه قابل جابجایی است، که معمولاً ارتفاع و عرض آن از 1.5 اینچ بیشتر نیست و آن را از شکاف رایانه، دستگاه تلفن همراه یا کارت خوان وارد می‌کنید تا شروع به خواندن کند.

انواع متداول کارت‌های رم شامل CompactFlash (CF)، Secure Digital (SD)، Secure Digital High Capacity (SDHC)، microSD، microSDHC، xD Picture Card، Memory Stick و Memory Stick Micro (M2) است.

تفاوت رم ریدر با فلش

1. سازگاری

اصلی‌ترین تفاوت رم ریدر با فلش در سازگاری است. درایوهای فلش با هر دستگاه یا سیستمی‌که دارای پورت USB باشد سازگار هستند. که شامل رایانه‌هایی است که روی Mac، Windows و Linux اجرا می‌شوند. برای این دستگاه‌ها، می‌توانید آن را وصل و اجرا کنید، یا به راحتی یک درایو فلش را وارد کنید و بلافاصله از آن استفاده کنید.

همچنین، درایوهای فلش با قدیمی‌تر ها سازگار هستند، به این معنی که نسخه جدیدتر از نسخه قبلی خود پشتیبانی می‌کند. نکته منفی این است که فناوری قدیمی منجر به محدود کردن سرعت انتقال داده‌های نسخه جدید می شود.

کارت رم ریدر بخشی جدایی ناپذیر از دستگاه‌ها مانند تلفن‌های همراه، دوربین‌ها و کنسول‌های بازی است. به ویژه کارت‌های SD دارای تنوع مختلفی هستند که در اندازه‌های مختلف ارائه می‌شوند که این از سازگاری جهانی کارت‌های SD جلوگیری می‌کند. به همین دلیل، برای دسترسی به داده‌های کارت‌های رم ریدر ممکن است لازم باشد از کارت خوان مخصوص استفاده کنید.

مقاله پیشنهادی : بهترین رم گوشی

2. ذخیره سازی

گزینه‌های ذخیره سازی که کارت حافظه و درایو فلش ارائه می‌دهند نیز فرق رم ریدر با فلش را نشان میدهد. کوچکترین حافظه درایو فلش موجود 2 گیگابایت است و در حال حاضر بزرگترین حافظه داخلی 2 ترابایت است. فضای ذخیره‌سازی کارت حافظه با همان اندازه درایو فلش با 2 گیگابایت شروع می‌شود.

3. سرعت و نرخ انتقال

رم ریدرها به موارد زیر از لحاظ کلاس و سرعت تقسیم می‌شوند:

  • 2 مگابایت در ثانیه – کلاس 2
  •  4 مگابایت در ثانیه – کلاس 4
  •  6 مگابایت در ثانیه – کلاس 6
  • 10 مگابایت در ثانیه – کلاس 10

از طرف دیگر، هر نسخه از درایو فلش USB سرعت انتقال داده بهبود یافته ای را ارائه می‌دهد. نرخ انتقال استاندارد هر درایو فلش به شرح زیر است:

  •  12 مگابیت در ثانیه DTR – USB 1.0
  • 480 مگابیت در ثانیه DTR – USB 2.0
  • سرعت فوق العاده 4.8 گیگابیت بر ثانیه – USB 3.0
  •  1.25 گیگابایت بر ثانیه تا 2.5 گیگابایت بر ثانیه – USB 3.1 و USB 3.2
4. اتصال

دیگر تفاوت رم ریدر با فلش در نحوه اتصال است. درایو‌های فلش و رم ریدر به دستگاه های متفاوت متصل می‌شوند، زیرا متفاوت از یکدیگر ساخته شده اند. همانطور که از نامش پیداست، یک درایو فلش USB از یک اتصال دهنده USB برای اتصال به رایانه یا دستگاه‌های جانبی استفاده می‌کند.

پس از برقراری ارتباط، انتقال و ذخیره داده می‌تواند انجام شود. از طرف دیگر، یک رم ریدر از پین‌های تماس برای برقراری ارتباط با دستگاه استفاده می‌کند. این پین‌های الکتریکی با صفحه مدار سیستم کار می‌کنند تا به شما اجازه انتقال داده از کارت حافظه را به راحتی بدهند.

5. محافظت از داده‌ها

یکی دیگر از فرق های رم ریدر با فلش در نحوه رمزگذاری فایل‌ها است. در حالی که می‌توانید از داده‌های خود هم در درایو فلش و هم در کارت حافظه محافظت کنید، روش‌های انجام این کار با یکدیگر متفاوت است. با محافظت از پرونده‌های خود می‌توانید داده‌های کارت حافظه خود را رمزگذاری کنید.

اگر می‌خواهید این کار را انجام می‌دهید، فقط می‌توانید با دنبال کردن این مراحل پرونده‌ها را رمزگشایی کنید:

  • رم ریدر را در دستگاهی که برای رمزگذاری از آن استفاده کرده‌اید وارد کنید (به عنوان مثال تلفن همراه)
  •  دستگاه را بوت کنید و رمز عبوری را که هنگام رمزگذاری تنظیم کرده اید وارد کنید.

به یاد داشته باشید که فقط می‌توانید به پرونده‌های محافظت شده در دستگاهی که برای رمزگذاری آنها استفاده کرده اید دسترسی پیدا کنید.
از طرف دیگر، می‌توانید از طریق چندین روش از اطلاعات درایو فلش خود محافظت کنید:

  •  تنظیم گذرواژه
  •  تجهیز آن به محافظت از ویروس
  •  امنیت بیومتریک
  •  آن را بین داده‌های قفل شده و قفل شده تقسیم کنید

همه اینها یک لایه امنیتی بیشتر به پرونده‌های مهم شما اضافه می‌کنند. دسترسی به پرونده‌های شما ممکن است پس از تعیین این اقدامات امنیتی کمی‌ بیشتر به تلاش نیاز داشته باشد، اما می‌تواند ایمنی آن‌ها را تضمین کند.

6. دسترسی و استفاده

هر دو درایو فلش و کارت حافظه قابل حمل هستند. اصلی‌ترین تفاوت رم ریدر با فلش این است که، درایوهای فلش دستگاه‌های قابل جابجایی هستند، در حالی که کارت‌های حافظه اغلب درون گجت یا کنسول نگهداری می‌شوند.

درایوهای فلش به عنوان یک دستگاه انتقال داده محبوب هستند. از طرف دیگر، کارت‌های رم ریدر اغلب برای ایجاد فضای ذخیره سازی یا گسترش آن در دستگاه‌هایی مانند تلفن‌های همراه، دوربین‌های دیجیتال و کنسول‌های بازی استفاده می‌شوند.

7. اندازه فیزیکی

دیگر تفاوت رم ریدر با فلش اندازه و ابعاد آن دو است. کارت‌های حافظه، به ویژه رم ریدرها، اندازه‌های مختلفی دارند که آن‌ها را برای دستگاه‌های مختلف سازگار می‌کند: اندازه فیزیکی هر درایو فلش بسته به نوع طراحی و ارائه آن‌ها متفاوت است. برخی ممکن است کوچکتر و جمع و جورتر باشند، در حالی که سایزهای دیگر می‌توانند اندازه کارت اعتباری باشند.

کلام آخر :

کارت حافظه و درایو فلش هر دو مزایای خاص خود را دارند. اگرچه ممکن است عملکردهای مشابه خواندن، ذخیره و انتقال داده‌ها داشته باشند، اما ممکن است نیاز شما به آنها بسته به شرایط متفاوت باشد.

دانستن تفاوت رم ریدر با فلش مهم است تا بتوانید به راحتی انتخاب کنید که کدام یک نیاز شما را برآورده می‌کند. چگونه قصد دارید از کارت‌های حافظه و درایوهای فلش در کار خود استفاده کنید؟ همه این‌ها بر انتخاب شما تاثیر میگذارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×