» گرافیک » انواع کارت گرافیک لپ‌تاپ
گرافیک

انواع کارت گرافیک لپ‌تاپ

1399-11-11 30138

 

 

 

 

انواع کارت گرافیک لپ‌تاپ

 

 

 

 

انواع کارت گرافیک لپ‌تاپ

 

 

 

نکاتی که باید توجه داشته باشید:

اگر بودجه شما اجازه ‌می‌دهد در بین انواع کارت گرافیک لپ تاپ به سراغ RTX بروید ، در غیر این صورت هر کارت رده بالای NVidia GTX یا AMD RX کافی است. کاربران لپ تاپ باید در نظر داشته باشند که پردازنده های گرافیکی گران قیمت به معنای مصرف بیشتر باتری است. مطمئن شوید که اگر کارت گرافیک شخص ثالث ‌می‌خواهید ، پشتیبانی درایور مناسبی داشته باشد.

برای مدل سازی آماری و سایر کاربران سنگین:

این تنها جایی است که شما به قدرتمندترین کارت گرافیک موجود نیاز دارید. برای اجرای شبیه سازی ، مانند پیش بینی آب و هوا یا پیش بینی بازار سهام ، قدرت و قیمت هر دو در درجه دوم قرار ‌می‌گیرند. اگرچه ‌می‌توانید از این کارت‌ها برای بازی استفاده کنید ، اما این کار بیش از حد مجاز خواهد بود. قیمت بالای این کارت‌ها را برای بازی توجیه نمی‌کند ، از این رو برای علاقه‌مندان به علم و توسعه دهندگان سطح بالا به بازار عرضه ‌می‌شوند.

تعداد کمتری از لپ تاپ ها را خواهید داشت که این پردازنده های گرافیکی را داشته باشند، زیرا به سیستم خنک کننده بزرگتری نیاز دارند. با این حال ، برخی از شرکت ها چنین لپ تاپ‌هایی را ارائه داده اند ، مانند MSI . بهترین کارت گرافیک برای این محدوده NVidia Titan RTX یا معادل آن 16 گیگابایت AMD VII خواهد بود. باز هم ، اگرچه لپ تاپ ها با این کارت های گرافیک در دسترس هستند ، اما توصیه نمی‌شود. بهتر است لپ تاپ شخصی خود را با این نوع کارت گرافیک لپ تاپ بسازید.

 

مقاله پیشنهادی : راهنمای خرید کارت گرافیک

 

نکاتی که باید توجه داشته باشید:

  • این لپ تاپ ها به دلیل قیمت بسیار بالا برای بازی در نظر گرفته نشده اند.
  • ترجیح داده ‌می‌شود که با استفاده از این رایانه شخصی خود را بسازید، زیرا تعداد کمی‌از لپ تاپ ها با چنین مشخصات فضایی وجود دارد.
  • شما همچنین به یک پردازنده بسیار سنگین مانند Intel i9 یا حداقل i7 نیاز دارید.

برای ایستگاه کاری:

برای ایستگاه های کاری ، دوباره کارت قدرتمندتری لازم است. معمولاً انواع کارت گرافیک لپ تاپ برای این منظور ‌می‌توانند تا 8K نمایشگر را اداره کنند. این به این صورت است که ‌می‌تواند چندین میز کار را بدون بار زیاد روی CPU نشان دهد. برای ایستگاه های کاری، محدوده Quadro انویدیا و دامنه Pro AMD به همان اندازه مناسب هستند و ‌می‌توانند کار را با قیمت عملی انجام دهند.

نکاتی که باید توجه داشته باشید:

  • باز هم ، یک رایانه شخصی در این مورد مفیدتر است ، اما تعداد ک‌می‌از سری لپ تاپ ها هستند که بتوانند کار را انجام دهند.
  • پردازنده قدرتمند و عمر باتری مناسب نیز مورد نیاز است.

برای کاربران عادی:

افرادی که بازی های ویدیویی انجام نمی‌دهند نیز ممکن است به کارت گرافیک نیاز داشته باشند. امروزه تقریباً همه نرم افزارها و برنامه‌های ویرایش ویدئو مانند فتوشاپ از انواع کارت گرافیک برای سرعت بخشیدن به روند استفاده ‌می‌کنند. برخی از پخش‌کننده‌های ویدیویی نیز از GPU استفاده ‌می‌کنند تا تجربه مشاهده بهتری داشته باشند.

معمولاً اگر لپ تاپ شما کارت گرافیک شخص ثالث نداشته باشد ، از قبل روی CPU نصب شده است. به این گرافیک داخلی گفته ‌می‌شود. برخی از محبوب ترین آن‌ها گرافیک Intel i5 UHD و گرافیک داخلی AMD Ryzen است. آن‌ها معمولاً ضعیف هستند اما ‌می‌توانند شرایط کم قدرت را به طور کارآمد مدیریت کنند. با این حال توصیه ‌می‌شود برای کارهای روزمره خود یک پردازنده گرافیکی متوسط ​​تا پایین را تهیه کنید. یک کارت گرافیک مقرون به صرفه اما قدرتمند ‌می‌تواند سری GTX 600 یا سری MX از NVidia و سری RX 500 یا سری HD از AMD باشد. هر یک از این کارت ها کار را به طور کارآمد انجام ‌می‌دهند.

نکاتی که باید توجه داشته باشید:

  • کارت‌های قدرتمند باعث ‌می‌شوند که باتری لپ تاپ ها کم باشد.
  • اگر ‌می‌خواهید از لپ تاپ فقط برای کارهای پیش پا افتاده استفاده کنید ، دیگر نیازی به کارت گرافیک شخص ثالث ندارید ، زیرا کارت یکپارچه موجود ‌می‌تواند کار را انجام دهد.
  • یک کارت گرافیک پایین تا متوسط ​​ممکن است باعث ضخیم شدن لپ تاپ شما شود ، در صورت وجود این مشکل ، بهتر است یک کارت گرافیک نداشته باشید.

اکنون که شما درک کلی از ‌کارت‌ گرافیک دارید و چرا به آن در لپ تاپ خود نیاز دارید، باید بپرسید کدام یک از انواع کارت گرافیک لپ‌تاپ برای شما مناسب است؟ این راهنما شما را در انتخاب ‌کارت گرافیک مناسب برای نیازهای شما راهنمایی می‌کند.

 

به این نوشته امتیاز بدهید!

مریم جهانبخشی

سلام، مریم جهانبخش هستم عاشق نوشتن تو هر زمینه بخصوص تکنولوژی سعی می‌کنم، امروز بهتر از دیروز بنویسم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×
    ورود / عضویت