» آموزشی » آموزش نصب کیس کامپیوتر
آموزشی

آموزش نصب کیس کامپیوتر

1400-01-14 1,395

آموزش نصب کیس کامپیوتر

شما باید کم و بیش تمام مراحل آموزش نحوه نصب کیس کامپیوتر جدید را از ابتدا تا انتها بدانید. شاید وقت گیر و خسته کننده باشد‌، اما دشوار نیست.

خرید کیس کامپیوتر

  • راه اندازی

ابتدا بدیهی است که برای نحوه نصب کیس کامپیوتر باید همه کابل‌های مختلف برق و داده را از رایانه شخصی خود جدا کرده و سپس آن را روی یک میز در فضای روشن قرار دهید. اگر می‌توانید از مکانی بدون فرش استفاده کنید تا از الکتریسیته ساکن جلوگیری کنید.

اولین کاری که برای شروع باز کردن دستگاه خود باید انجام دهید این است که حداکثر دسترسی خود را به همه اجزا داشته باشید. در کیس ATX‌، این بدان معنی است که پانل‌های دسترسی را از هر دو طرف قاب خارج می‌کنید (بعضی از موارد ممکن است یک پوشش داشته باشند که به عنوان یک واحد جدا شود نه پانل‌های دسترسی جداگانه). آن‌ها با پیچ روی صفحه عقب نگه داشته می‌شوند.

به طور کلی دو یا سه در هر طرف وجود دارد. این‌ها را بیرون آورده و کنار بگذارید. سپس به سادگی پنل‌های دسترسی را به سمت عقب دستگاه بلغزانید و آن‌ها را بیرون بیاورید. آن‌ها را کنار بگذارید. با حذف این موانع دسترسی اصلی‌، به راحتی به هر جز دسترسی خواهید داشت.
اگر کیس شما دارای قسمت‌های قابل جابجایی خارجی است‌، مانند فیلترهای گرد و غبار‌، جلو بروید و این قطعات را نیز بیرون بیاورید.

برای نصب کیس کامپیوتر جدید ، باید مراحل زیر را طی کنید.

مقاله پیشنهادی : اجزای کیس کامپیوتر

  • نصب مادربرد

اولین مرحله از نصب کیس کامپیوتر، نصب مادربرد است. اگر از قبل نصب نشده اند‌، رایزرهای مادربردی را که به همراه کیس جدید شما ارائه شده اند‌، پیچ کنید. این‌ها به شما امکان می‌دهد مادربرد را پیچ بزنید و تماس‌های الکتریکی آن را از فلز قاب خود کوتاه نکنید.

توجه داشته باشید که بعضی از موارد ممکن است موقعیت‌های مختلفی برای این رایزرها داشته باشند‌، اما هنوز هم باید با سوراخ‌های موجود در مادربرد مطابقت داشته باشند.
حالا صفحه I / O را نصب کنید.. فقط بررسی کنید که با درگاه‌های پشت مادربرد شما مطابقت داشته باشد و آن را از داخل کیس به سمت بیرون‌، در عقب فشار دهید.

ممکن است پرونده جدید در حال حاضر موردی داشته باشد. در این صورت‌، ممکن است لازم باشد آن را حذف کنید تا یکی از مواردی که با پورت‌های مادربرد شما مطابقت دارد را وارد کنید.
مادربردها را با سوراخ‌های پیچ تراز کرده و بر روی ریزرها قرار دهید. ممکن است کمی ‌تکان دادن ملایم باعث شود که درگاه‌های پشت تخته به سوراخ‌های مربوطه در صفحه I / O فرو روند پس به آرامی ‌بروید و مطمئن شوید که به تمام پورت‌های پشت کامپیوتر دسترسی دارید. اکنون پیچ‌های مادربرد را در همان نقاطی که بالابرها را قرار داده اید‌، پیچ و مهره کنید. اطمینان حاصل کنید که آن ها کاملاً در جای خود قرار گرفته اند‌.

  • نصب اتصالات کیس

در مرحله دوم از نصب کیس کامپیوتر تمام اتصالات کیس را دوباره به مادربرد خود متصل کنید. در یک کیس مدرن‌، این کابل‌ها برای سوئیچ برق‌، سوئیچ تنظیم مجدد‌، چراغ‌های برق و چراغ نشانگر‌ هارد دیسک هستند. کیس شما احتمالاً دارای یک کابل HD Audio و یک کابل USB 3.0 است و ممکن است کابل‌های USB دیگری نیز به مادربرد داشته باشند. این موارد معمولاً به وضوح در PCB مادربرد مشخص می‌شوند. همانطور که در اینجا و در کل سرهم بندی مجدد‌ کابل‌ها را دور می‌زنید‌، سعی کنید تا جایی که می‌توانید خیلی محکم به چیزی فشار وارد نکنید.

  • نصب فن‌های کیس

کیس جدید شما ممکن است با برخی از فن ها از پیش نصب شده باشد. اگر چنین شد‌، آنها را به دو شاخه سه یا چهار پینی مادربرد (با علامت “فن” یا چیزی مشابه آن) وصل کنید. در غیر اینصورت‌، مواردی را که از کیس قبلی خود بیرون آورده اید نصب کنید. به سادگی آن‌ها را از بیرون پیچ کنید.

طرف فن با پلاستیک که جلوی تیغه‌ها را می‌گیرد‌، خروجی است و هوا در جهت پلاستیک جریان می‌یابد. فن‌های ورودی (با پلاستیک رو به داخل) در جلو قرار می‌گیرند‌، خروجی به طور کلی در عقب‌، بالا یا پایین قرار می‌گیرد. اگر در مورد مدیریت مناسب جریان هوا در نصب کیس کامپیوتر خود سردرگم هستید‌، تمم مواردی که اینجا گفته شده را رعایت کنید.
اگر فن های شما می‌توانند به مادربرد شما متصل شوند‌، اکنون آن‌ها را متصل کنید.

  • نصب کارت گرافیک

باز هم‌، اگر کارت گرافیک مجزا ندارید‌، از این بخش صرف نظر کنید. اگر این کارت را کردید‌، با جدا کردن فاصله‌های PCI-E برای شکاف PCI-Express که قصد استفاده از آن را دارید‌، شروع کنید.
سپس کارت را به پایین به داخل شکاف بکشید و ابتدا به سمت نزدیک به قسمت عقب کیس فشار وارد کنید. مطمئن شوید که با نمای خارجی همسو است تا بتوانید کابل های مانیتور را به برق وصل کنید.

محکم به پایین فشار دهید. وقتی می‌بینید این زبانه پلاستیکی تکان می‌خورد‌، تقریباً آنجای درست هستید. زبانه را روی شکاف بالا بکشید تا اینکه روی کارت قفل شود. توجه داشته باشید که برخی مادربردها شامل انواع مختلف زبانه‌ها هستند. بعضی‌ها وقتی کارت را وارد می‌کنید به طور خودکار قفل می‌شوند‌، بعضی از کنار فشار می‌دهند. اکنون پیچ‌ها را دوباره نصب کنید تا کارت به طور دائمی‌در جای خود قرار گیرد.

مقاله پیشنهادی : کدام برند کیس بهتر است؟

  • نصب درایوهای ذخیره سازی و درایوهای دیسک

جهت نصب درایورها در نصب کیس کامپیوتر درایوهای خود را در جایگاه مناسب آن ها قرار دهید‌، یا مستقیماً از طریق پیچ به آن‌ها متصل شده اند. سپس کابل‌های داده SATA را به پشت درایوها متصل کرده و به درایوهای SATA مادربرد متصل کنید. شما باید آن‌ها را به همان ترتیب روی صفحه (پورت 1‌، 2‌، 3‌، و غیره) نصب کنید تا از مشکلات راه اندازی جلوگیری کنید.

  • نصب منبع تغذیه

پیچیده ترین قسمت در راه اندازی کیس کامپیوتر،نصب منبع تغذیه. ابتدا با قرار دادن آن در محفظه PSU در جعبه جدید‌، آن را به قسمت عقب بپیچانید و سیم برق رو به بیرون باشد. به طور کلی باید فن داخلی توزیع برق را مستقیماً از کیس خارج کرده و از اجزای داخلی دور کنید‌، زیرا دائماً هوای گرم می‌وزد. اکنون تمام کابل‌های برق را به سمت اجزای لازم خود هدایت کنید.

  •  ریل اصلی 24 پین برای مادربرد
  • ریل برق 4/6/8 پین برای سوکت CPU مادربرد
  • ریل برق SATA به‌هارد دیسک و هر درایو دیگر
  •  ریل برق 6/8/12 پین به کارت گرافیک (در صورت وجود)
  • در صورت لزوم‌، نیروی اضافی برای فن‌های بیشتر کیس و سایر لوازم جانبی

سپس اطمینان حاصل کنید که اتصالات محکم است و سعی کنید تا آنجا که می‌توانید کابل کشی پشت مادربرد را درست انجام دهید تا همه چیز مرتب باشد. مدیریت کابل مواردی فراتر از زیبا نگاه داشتن موارد در داخل کیس شما است. خارج کردن کابل‌ها از عدم مانع جریان هوا در کیس اطمینان حاصل می‌کند و همچنین در صورت لزوم به راحتی می‌توانید به اجزای سازنده برسید.

  • بستن و راه اندازی مجدد

حال کار نصب کیس کامپیوتر شما تمام شده است. اگر مطمئن هستید که همه چیز را پوشانده اید‌، پانل‌های دسترسی را دوباره در سمت چپ و راست قرار دهید‌، و سپس پیچ‌ها را در داخل قرار دهید و دریچه‌ها را خاموش کنید. لوازم جانبی کیس مانند فیلترهای گرد و غبار را نصب کنید. همه چیز را به برق متصل کرده و راه اندازی کنید.

اگر مستقیماً به ویندوز وارد نمی‌شود‌، وحشت نکنید ممکن است فقط لازم باشد وارد UEFI شوید (همچنین به عنوان BIOS شناخته می‌شود) و ترتیب بوت صحیح را برای درایوهای خود تنظیم کنید. اگر هنوز مشکلی دارید‌، دوباره رایانه را باز کنید و اتصالات خود را بررسی کنید.

مقاله پیشنهادی : راهنمای خرید کیس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×