» آموزشی » بهترین آنتی ویروس رایگان
آموزشی

بهترین آنتی ویروس رایگان

1399-12-17 20197

بهترین آنتی ویروس

بهترین آنتی ویروس‌های رایگان کدام هستند؟ اهمیت استفاده از آنتی ویروس چیست؟ امروزه، اینترنت به محیطی برای سرگرمی و تفریح هکرها تبدیل شده است. اما چاره جیست؟
یکی از روش‌هایی که می‌تواند شما را از حمله‌هایی مانند سرقت اطلاعات، فیشینگ و… حفظ کند، استفاده از بهترین آنتی ویروس‌های موجود است. آنتی ویروس‌ها می‌توانند فایل‌های مخرب و آلوده توسط هکرها را شناسایی کنند و آن‌ها را به سرعت از روی سیسم عاملتان حذف کنند.
اگر به دنبال اطلاعات کافی در زمینه یک آنتی ویروس خوب هستید، تا آخر این مقاله همراه ما باشید تا با ویژگی بهترین آنتی ویروس‌های رایگان جدید آشنا شوید.

اهمیت استفاده از آنتی ویروس‌ چیست؟

نصب یک آنتی ویروس خوب، اولین کاری است که هنگام خرید یک رایانه جدید باید انجام دهید. در طی سال‌های اخیر، مایکروسافت امنیت سیستم عامل ویندوز را افزایش داده است.
آخرین آنتی ویروسی که باید روی آن حساب کنید، ویندوز دیفندر است که به طور پیش فرض برروی ویندوز 10 قرار دارد؛ زیرا نسبت به سایر اپلیکیشن‌ها ضعیف‌تر عمل می‌کند و استفاده گسترده از آن باعث شده است که شناسایی نقاط ضعفش توسط هکرها آسان شود. به همین جهت، کاربرانی که آنتی ویروسی به جز ویندوز دیفندر ندارند، به راحتی هدف ویروس‌ها و هکرها قرار می‌گیرند.

برای مثال، فرض کنید که در حال خرید اینترنتی از یک فروشگاه اینترنتی هستید. هنگامی که به درگاه بانکی وصل می‌شوید، مشخصات و اطلاعات شخصی را وارد می‌کنید.
حال تصوری کنید که بدافزاری مثل Keylogger بر روی سیستم شما نصب شده باشد. چه اتفاقی خواهد افتاد؟ تمام اطلاعات شما برای سازنده اسکریپ ارسال خواهد شد و اطلاعات به دست هکر خواهد رسید.

شرکت‌های سازنده آنتی ویروس، محصول خود را به صورت رایگان در اختیار کاربران قرار می‌دهند تا با استفاده از داده‌های شما به بهبود نرم افزار خود کمک کنند.
اما اصلا نگران نباشید. در زیر، لیستی از بهترین آنتی ویروس‌های رایگان تهیه کرده‌ایم که به تنهایی با نسخه پولی برابری می‌کند.

 

بهترین آنتی ویروس

معیارهای انتخاب بهترین آنتی ویروس چیست؟

• دارای قابلیت‌های کاربردی.
• میزان سهولت در کار با آن.
• قیمت مناسب.

بهترین آنتی ویروس رایگان را بشناسید:

1)بیت دیفِندِر( Bit defender):

یکی از بهترین آنتی ویروس‌های رایگان جدید، آنتی ویروس بیت دیفندر است که به دلیل ظاهر ساده، تحلیل رفتاری، اسکن اتوماتیک و … محبوبیت زیادی بدست آورده و به بهترین آنتی ویروس رایگان در میان کاربران تبدیل شده است.
عمده تمرکز بیت دیفندر بر روی اسکن و شناسایی ویروس است. اگر به دنبال مرورگری ایمن جهت خریدهای اینترنتی و پیشگیری از هستید،Bit Defender یک انتخاب مناسب برای شما می‌باشد. مرورگر این آنتی ویروس رمزهای عبور هکر را برای دستیابی به اطلاعات بانکی مسدود می‌کند.

یکی از نقاط ضعف این آنتی ویروس این است که به تمام برنامه‌ها و منابع دسترسی پیدا می‌کند و گاهی نرم افزارها را به عنوان ویروس شناسایی می‌کند.
رتبه اسکن ویروس بیت دیفندر در رتبه بالایی در مقایسه با سایر رقبا قرار دارد. نسخه‌ی رایگان این آنتی ویروس دارای قابلیت اتوپایلت است که مانند شمشیری دو سر عمل می‌کند؛ زیرا، این قابلیت علاوه بر تسهیل مدیریت ویروس‌ها و از کنترل خارج کردن آن‌ها، باعث، با مشکل مواجه شدن برخی از نرم افزارها می‌شود.

نقاط قوت:
• سرعت بالا در اسکن.
• قدرتمند در زمینه‌ی شناسایی ویروس.

نقاط ضعف:
• گزینه‌های کم.
• فاقد قابلیت برنامه‌ریزی اسکن.

2) آنتی ویروس اَوِست (avast):

آنتی ویروس فوق‌العاده قوی اوست، یکی از بهترین آنتی ویروس‌ها است. در اواسط 2016، AVAST به طور رسمی صاحب AVG شد. اما شرکت اعلام کرده است که قصد دارد این دو آنتی ویروس را به صورت جداگانه توسعه دهد.
نسخه جدید آنتی ویروس Avast از حالت گیمینگ (Automatic Gaming) برخوردار است و زمانی که در حال بازی‌های سنگین هستید، آنتی ویروس سخت افزار سیستم شما را به کار نخواهد گرفت. این قابلیت جدید توانسته رضایت گیمرها را جلب کند.
یکی دیگر از مزیت‌های نسخه جدید این آنتی ویروس این است که کاربران قادر به مدیریت پسورد هستند.

امروزه شاهد هستیم که کاربران زیادی از آنتی ویروس Avast استفاده می‌کنند. مکانیزم این آنتی ویروس به گونه‌ای است که می‌تواند از کاربران در مقابل تهدید‌ها محافظت کند.
از سوی دیگر، سرعت آنتی ویروس اوست مورد توجه بسیاری از کاربران قرار دارد. بیشتر آنتی ویروس‌ها بعد از نصب، سرعت سیستم را به شدت کند می‌کند. اما این آنتی ویروس، کندی سیستم را به حداقل می‌رساند.
یکی از مشکلاتی که کاربران اوست دارند این است که در طول استفاده از آنتی ویروس به صفحات متعدد لینک می‌شوند. در حقیقت کاربران هنگام کار کردن با آن به دفعات زیادی وارد وب‌سایت می‌شوند.

نقاط قوت:
• عدم تاثیرگذاری منفی بر روی عملکرد رایانه.
• محافظت از سیستم در برابر ویروس.

نقاط ضعف:
لینک‌های متعدد به نسخه پولی.

بهترین آنتی ویروس

3) آنتی ویروس کسپراسکای(kaspersky):

در بررسی‌های اخیر، نسخه پولی این آنتی ویروس به عنوان بهترین آنتی ویروس کامپیوتر رایگان شناخته شده است. این آنتی ویروس یک پکیج امنیتی است که بیشتر تمرکزش بر ملزومات اصلی امنیتی است.
کسپرسکی رایگان از همان موتور ویروس‌یاب نسخه پولی استفاده می‌کند. به همین خاطر، عملکرد برنامه در زمینه شناسایی ویروس دقیق و قوی است.

در صورتی که یکبار از این آنتی ویروس استفاده کنید، درک خواهید کرد که چرا این نرم افزار محبوبیت زیادی دارد. مکانیزم مسدود کردن URLهای مخرب، موتور قوی جهت شناسایی ویروس‌ها و مکانیزم مهندسی معکوس با هدف خنثی کردن فایل‌های مخرب از جمله مزیت‌های کسپراسکای است که می‌توان به آن اشاره کرد.
فضای استفاده از کسپراسکای بسیار ساده است و می‌تواند از سیستم‌تان در مقابل تهدید‌ها محافظت کند.

نقاط قوت:
• موتور هوشمند و قوی جستجوی ویروس.
• رابط کاربری ساده.

نقاط ضعف:
• پشتیبانی فنی محدود.
• فاقد قابلیت‌های پیشرفته.

4) آنتی ویروس AVG

یکی دیگر از آنتی ویروس‌های قوی و رایگان، آنتی ویروس Avg است. همانطور که در بالا ذکر شد، سازندگان آنتی ویروس‌های Avast و Avg در سال 2016 با یکدیگر ادغام شدند.
موتورهای هردو آن‌ها یکی است. اما کاربران با یکدیگر متفاوت هستند.
AVG نیز مانند سایر محصولات کمپانی دارای ویژگی‌های منحصر به فرد و ویژه‌ای می‌باشد و ماژول‌های کاربردی و ساده، سیستم‌تان را کند نخواهد کرد.

از جمله ویژگی‌های AVG می‌توان به سیستم مدیریت رمز عبور، محافظت زیاد در برابر بدافزارها و … اشاره کرد.
هکرها با ساختن لینک‌های ساده و شبیه به درگاه بانکی، سعی در فریب کاربران دارند و اگر فردی از آن لینک‌ها استفاده کند، تمام اطلاعات بانکی‌اش در اختیار هکر قرار خواهد گرفت.

بیشتر آنتی‌ ویروس‌ها دارای مکانیزمی جهت مسدود کردن چنین صفحاتی هستند. اما آنتی ویروس AVG، قدرت بالاتری نسبت به سایر رقبایش دارد.
AVG مانند سایر برنامه‌های رایگان دارای نمایش‌های گاه و بی‌گاه تبلیغات است. با این وجود، این نرم افزار از پایگاه داده‌های عظیمی برخوردار است و قدرت بالایی در تشخیص ویروس‌ها دارد.

نقاط قوت:
• ثبت سابقه مقابله با بدافزارها.
• دارای قابلیت تنظیم.

نقاط ضعف:
• سرعت پایین اسکن.
• محافظت ضعیف در برابر فیشینگ.

بهترین آنتی ویروس رایگان

5) سوفوس هوم (Sophos home):

یکی دیگر از بهترین آنتی‌ویروس‌های رایگان و موجود در بازار، نرم افزار امنیتی سوفوس هوم است که در مقایسه با سایر آنتی ویروس‌ها، قابلیت‌های بیشتری در اختیار خانواده‌ها قرار می‌دهد.
سوفوس هوم دارای قابلیت کنترل محتوا از طریق سیستم مرکزی است و خانواده‌ها می‌توانند فرزندان را در فضای مجازی کنترل کنند.

نقاط مثبت:
• کنترل سیستم‌های مورد حفاظت.

نقاط ضعف:
• فاقد قابلیت برنامه‌ریزی اسکن.
• کنترل محدوده برای کاربران حرفه‌ای.

مقاله پیشنهادی : ساخت اپل آیدی

 

نکته پایانی:

برخی از افراد تصور می‌کنند که آنتی ویروس‌ها تنها برای محافظت سیستم در برابر ویروس هستند. در صورتی که بهترین آنتی ویروس‌ها وظایف مختلف و نقش‌های متنوعی در سیستم ایفا می‌کنند.
حفاظت از سیستم‌ها در مقابل روت کیت از اصلی‌ترین وظایف آنتی ویروس‌ها است.

روت کیت مجموعه‌ای از نرم افزارها است که کنترل سیستم را بدست می‌گیرد. معمولا در این حمله‌ها کاربر متوجه روت کیت نمی‌شود. در حالی که هکر توانایی تغییر تمام تنظیمات سیستم را دارد.
یکی دیگر از وظایف آنتی ویروس این است که کاربر را از وجود هکر اگاه می‌کند.

در حقیقت، طیف گسترده‌ای از نرم افزارهای مخرب وجود دارد که هرروز نوع جدیدی از آن به بازار عرضه می‌شود. در این مقاله لیستی از بهترین آنتی ویروس‌های رایگان 2020  را به شما عزیزان معرفی کرده‌ایم تا بهترین و مناسب‌ترین را براساس نیازتان انتخاب کنید.

 

 

به این نوشته امتیاز بدهید!

مریم جهانبخشی

سلام، مریم جهانبخش هستم عاشق نوشتن تو هر زمینه بخصوص تکنولوژی سعی می‌کنم، امروز بهتر از دیروز بنویسم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×
    ورود / عضویت