» کیس کامپیوتر » تفاوت کیس های mid tower و full tower
کیس کامپیوتر

تفاوت کیس های mid tower و full tower

1399-08-26 2,254

تفاوت کیس فول تاور و مید تاور

تفاوت کیس های mid tower و full tower  : کیس های PC صرفاً جعبه هایی نیستند که سخت افزار کامپیوتر شما را در کنار هم نگه داشته باشند. موارد زیادی در مورد کیس رایانه وجود دارد که باید هنگام ساخت کیس رایانه در نظر بگیرید. برخی از این ملاحظات شامل اندازه مادربرد ، فضای داخلی بزرگ ، جریان هوای مطلوب درون کیس یا پشتیبانی موثر از خنک کننده آب ، کاهش خروجی صدا (صدای خفه شده) ، مدیریت کابل ، اتصالات صفحه جلو ، پانل های شیشه معتدل و حتی روشنایی ( LED های چشمک زن).

هم چنین این سوال وجود دارد که آیا کیس دکوراتیو mid tower را بخرید و ریسک گرمای داخلی بیش از حد را  بکنید یا این که باید به دنبال کیس بزرگ تر full tower بروید و در فضای محافظ بیش از حد استفاده نشده گیر کنید. و البته ، شما باید در مورد هزینه نیز فکر کنید.

اگر در حال خرید رایانه شخصی پیش ساخته هستید ، احتمالاً لازم نیست در مورد این ملاحظات زحمت بکشید. اما اگر می خواهید رایانه ای بسازید که نیازهای خاص شما را برآورده کند (یا اگر فکر می کنید رویکرد DIY در ساخت رایانه سفارشی مقرون به صرفه تر است) ، باید قبل از خرید کیس PC رایانه ای درباره این نیازها فکر کنید.

تفاوت های اساسی کیس های mid tower و full tower

به طور معمول کیس های full tower ، تقریباً 20 تا 22 اینچ (یا بیش تر) اندازه دارند ، در حالی که کیس های  mid tower به طور متوسط 17 تا 18 اینچ ارتفاع دارند. علاوه بر تفاوت های ظاهری اندازه ، عوامل دیگری مانند عملکرد ، قیمت و سازگاری ، این دو را از هم جدا می کند.

شاید یکی از تفاوت های مهم این دو در محفظه هایی باشد که آن ها خدمت می کنند. در حالی که کیس full tower بیش تر برای افرادی است که به پردازنده های سنگین احتیاج دارند ، کیس های mid tower در درجه اول برای بازی های استاندارد و ایستگاه های کاری است.

هنگام خرید یک کیس کامپیوتر بهتر است به جای این که یک کیس از دیگری بهتر باشد ، به این تفاوت ها از نظر موافق و مخالف فکر کنید. سوال مربوط تفاوت کیس های mid tower و full tower ، سوالی است در مورد یافتن آن چه بیش ترین نیاز شما را برظرف می کند. برای کمک به تصمیم گیری در مورد انتخاب بهتر ، مزایا و معایب زیر را در هر دو مورد در نظر بگیرید.

مزایا و معایب کیس های mid tower و full tower

با 7 تا 10 اسلات PCI-E ، کیس full tower  به اندازه کافی بزرگ است که می تواند سخت افزار کافی را برای استفاده در اکثر اهداف از جمله خنک کننده مایع یا آب در خود جای دهد. هم چنین فضای کافی برای پشتیبانی از 12 فن دارد که می توانند تناوب زیادی در جریان هوا ایجاد کنند.

مقاله پیشنهادی :انواع کیس های کامپیوتر و کارایی آن

مزایای کیس full tower

  • این کیس ها به طور کلی خنک کننده بهتری نسبت به کیس های mini دارند. با وجود فضای بیش تر برای استفاده از فن های بزرگ تر و کوچک تر ، همراه با فضای کافی برای جریان هوا ، دمای کامپیوتر شما را می توان در سطوح ایمن نگه داشت در حالی که حتی با کلاک بیش از حد سرعت بهتری می گیرد. مدیریت و ردیابی کابل ها درصورت وجود نقصی که نیاز به رفع آن دارد ، راحت تر است. به راحتی می توانید یک کابل را از یک نقطه گسل تا منبع آن دنبال کنید. هم چنین ، فضای کافی برای عیب یابی یا رفع مشکلات بدون لزوماً جدا کردن اجزای سخت افزاری از نظر جسمی وجود دارد. این باعث صرفه جویی در وقت ، انرژی و کاهش آسیب به سایر اجزا می شود.
  • کیس های full tower فضای بیش تری برای جایگاه های درایو نوری و مقدار زیادی هارد دیسک فراهم می کند. بنابراین ، اگر به یک کیس PC فکر می کنید که فضای کافی برای ارتقا و گسترش را در اختیار شما قرار دهد ، کیس full tower همان چیزی است که شما به دنبال آن هستید. با داشتن این کیس ، تعویض کیس PC شما هرگز لازم نخواهد شد.
  • فضای کافی برای تعداد بیش تری کارت گرافیک شما وجود دارد. با موارد کوچک تر ، ممکن است لازم باشد کابل های کارت گرافیک را از زاویه های نامناسبی خم کنید تا متناسب شوند. از آن جا که فضای کارت گرافیک ، کابل و سایر اجزای شما بیش تر است ، خنک سازی نیز آسان تر می شود.
  • در صورت نیاز بدون نیاز به خرید یک مورد جدید فقط به همین منظور می توانید به راحتی خنک کننده مایع را در آن بگنجانید. جدا از زیبایی ظاهری ، خنک کننده مایع به طور قابل توجهی کارآمدتر از خنک کننده هوا است.

معایب کیس full tower

  • یک کیس full tower کاملا سنگین است. اگر دلایل زیادی برای جابه جایی رایانه خود دارید ، ممکن است این گزینه برای شما مناسب نباشد.
  • اندازه یکی از معایب اصلی این کیس است ، مخصوصاً برای افرادی که محدودیت فضایی دارند. با تولید موارد شخصی سفارشی ، بعضی از آن ها شبیه سفینه های فضایی هستند و بسیاری از افراد چیزی خلاف این را ترجیح می دهند.
  • به دلیل فضای وسیع آن ، ممکن است جریان هوا از فن ها به برخی نقاط داغ داخل کیس نرسد.
  • کیس های full tower از کیس های mid tower گران ترند که با توجه به اندازه و عملکرد آن ها چنین چیزی انتظار می رود. با این حال ، افرادی که به دنبال تهیه یک کیس با بودجه اندک هستند ، ممکن است کیس full tower را بسیار مناسب ارزیابی نکنند.

مزایا و معایب کیس Mid Tower

کیس mid-tower متداول ترین نوع کیس PC است که استفاده می شود. به طور معمول ، در یک قاب ساخته شده ، فضای کافی برای قرار دادن 2 تا 3 پردازنده گرافیکی ، 6 تا 8 جایگاه گسترش و فضای کافی برای حدود 2 تا 3 مادربرد استاندارد وجود دارد. اما توجه داشته باشید که اکثر این کیس ها فقط برای قرار دادن یک مادربرد تمام اندازه ATX در نظر گرفته شده اند.

محصول پیشنهادی : کیس کامپیوتر گرین مدل Pars EVO

مزایای کیس Mid Tower

  • یکی از اصلی ترین مزایای یک کیس Mid Tower این است که تعادلی بین عملکرد و اندازه ایجاد می کند. خیلی کوچک نیست (مثل یک کیس mini) ، و خیلی بزرگ نیست (مانند کیس full tower). این بدان معنی است که می تواند در فضاهای کوچک تر جای گیرد و به راحتی جا به جا شود.
  • داشتن حداکثر 6 اسلات PCI-E به این معنی است که اکثر گیمرها می توانند از کیس mid-tower برای اکثر بازی های مدرن استفاده کنند. اکثر بازی ها به صورت روان بر روی 2 پردازنده گرافیکی اجرا می شوند که این ویژگی در کیس های Mid Tower وجود دارد.
  • هم چنین جریان هوای فعال در این کیس ها وجود دارد. از آن جا که فضا به اندازه کافی کم است ، هوا به تمام مناطق واحد می رسد. با پشتیبانی از حداکثر 6 فن ، خنک کننده و گرد و غبار را می توان به طور موثر مدیریت کرد.

معایب کیس Mid Tower

  • رفع مشکلات یا ایجاد تغییرات در یک کیس کوچک ، مانند این کیس ، می تواند کمی چالش برانگیز باشد. ممکن است مجبور باشید برخی از مولفه ها را بردارید تا به سراغ برخی دیگر بروید. با قرار دادن بسیاری از کابل ها در یک فضای کوچک ، ردیابی اسلات ها یا حفاری در داخل کیس دشوارتر می شود.
  • اگرچه 3 پردازنده گرافیکی می توانند در کیس Mid Tower جای بگیرند ، مسئله خنک سازی وجود دارد. دما برای واحدهای پردازش گرافیکی می تواند تا 90 درجه برسد ، و از آن جا که در کیس های Mid Tower فضای کافی برای ادغام سیستم خنک کننده مایع یا آب وجود ندارد ، گرم شدن سیستم شما مشکل ساز می شود.

با توجه به تفاوت کیس های mid tower و full tower نیازهای خود را ارزیابی کنید

اندازه کیس کامپیوتر شما به تنهایی لزوماً به کارآیی بالاتر تبدیل نمی شود. در این تفاوت ها به خاطر بسپارید که اجزای سنگین و هم چنین اجزای بیش تر ، در یک کیس بزرگ تر بهتر هستند. همان طور که یک کیس کوچک تر نیز برای تعداد کم تری اجزا بسیار خوب عمل می کند و اجزای استانداردی در آن جای می گیرد.

بنابراین ، سوالی که هنگام انتخاب کیس کامپیوتر باید بیش تر به آن توجه داشته باشید این است که آیا به اجزای سخت افزاری بیش تری نیاز دارید یا خیر و این که آیا این قطعات عمدتا وظیفه سنگینی دارند یا نه. و در حالی که این کار را انجام می دهید ، یک نکته مهم نیز باید به خاطر بسپارید: انتخاب کیس کامپیوتر به معنای شروع “جنگ” بین Corsair و Thermaltake ، AMD و NZXT یا سایر شرکت های سخت افزاری رایانه برای این موضوع نیست.

مهم ترین مسئله انتخاب کیسی است که صرف نظر از تولید کننده ، نیازهای فعلی و احتمالاً آینده شما را تأمین کند. بنابراین ، شرکت های سخت افزاری از این موضوع مطمئن نیستند. در این جا سه ​​سوال ساده وجود دارد که به شما کمک می کند تصمیم بگیرید که آیا به یک کیس full tower نیاز دارید یا یک کیس mid tower.

1- بیش تر برای انجام چه کاری از رایانه شخصی خود استفاده می کنید؟

اگر رایانه شخصی شما بیش تر مخصوص بازی ها و یا کارهای عملیاتی مدرن باشد ، یک کیس midtower بسیار خوب خواهد بود. اما اگر قصد دارید از رایانه شخصی خود برای کارهای سنگین مانند ایستگاه کاری صوتی دیجیتال (DAW) ، ویرایش ویدئو ، داده کاوی ، بازی سخت و یا حتی یک سرور خانگی استفاده کنید ، بهترین گزینه پیش روی  شما خرید یک کیس  full towerاست.

محصول پیشنهادی : کیس گیمینگ ایسوس ROG STRIX HELIOS RGB

2- آیا به زودی سخت افزار بیش تری نصب خواهید کرد؟

اگر فکر می کنید امکان ندارد که در آینده سخت افزار بیش تری بر روی کامپیوتر خود نصب کنید و به ارتقا نیازی ندارید ، کیس مورد نظر شما mid tower باشد بهتر است. اما اگر به عنوان مثال برای پشتیبانی از CAD یا بازی ها نیاز به نصب چندین کارت گرافیک دارید ، باید تهیه یک کیس  full towerرا در برنامه خود در نظر بگیرید.

اگر فکر می کنید که به توسعه و ارتقا نیاز  دارید کیس Full tower بهتر به شما خدمت کرده و نیازتان را بر طرف می کند. یا این که بدون نیاز به تعویض کل کیس کامپیوتر ، به فکر ارتقا flexible انعطاف پذیر باشید.

بعلاوه ، یک کیس full tower ، به خصوص در هنگام نصب سخت افزار ، فضای بیش تری را به شما می دهد. با این حال ، توجه داشته باشید که ارتقا سخت افزار مانند نصب سخت افزار بیش تر نیست.

مورد اول به سادگی به معنی جایگزینی یک سخت افزار منسوخ با یک مورد جدیدتر است (برای این کار لزوماً به کیس بزرگ تری احتیاج ندارید) ، در حالی که کیس دوم به معنای افزودن سخت افزارهای بیش تر به رایانه است.

مقاله پیشنهادی :در انتخاب کیس باید به چه نکاتی توجه کرد؟

3- چگونه می خواهید خنک کننده کامپیوتر را مدیریت کنید؟

رایانه شخصی شما در حین کار گرما تولید می کند ، مقدار زیادی گرما. اگر در حال ساخت رایانه ای هستید  که دارای اورکلاک بیش از حد زیاد است (به عنوان مثال بازی با وضوح 4k) ، احتمالاً با یک کیس full tower که فضای کافی برای خنک سازی  داشته باشد ، وضعیت بهتری خواهید داشت. و حتی اگر از تنظیمات خنک کننده  استفاده نکنید ، یک کیس full tower  به شما فضایی برای داشتن خنک کننده های بیش تر می دهد.

Full Tower Vs. پرونده Mid Tower: حکم

بنابراین ، کدام کیسبرای PC شما مناسب تر است؟

با توجه به  تفاوت کیس های mid tower و full tower نیازهای خاص و استفاده شما تعیین می کند که کدام کیس کامپیوتر برای شما مناسب تر است. و این که حداقل یک کیسی بخرید که فضای کافی برای تمام سخت افزارهای مختلفی که نصب می کنید ، از جمله چندین دستگاه USB را داشته باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×