» پردازنده (CPU) » چگونه از خرید CPU جعلی خودداری کنیم؟
پردازنده (CPU)

چگونه از خرید CPU جعلی خودداری کنیم؟

1400-04-06 917

چگونه از خرید CPU جعلی خودداری کنیم ؟

پردازنده‌های تقلبی و جعلی سالهاست که خرید و فروش می‌شوند . طبق گزارشات جدید HKEPC ، به نظر می‌رسد حتی شرکت‌های بزرگ فناوری نیز قربانی این کلاهبرداری‌ها شده‌اند.

در این گزارش ، اشاره شده است كه مغازه داران مستقر در چین و فروشندگان شخص ثالث تلاش كرده‌اند كه مقدار زیادی پردازنده مرکزی اینتل تقلبی را تولید كنند و بفروشند. خرید CPU  جعلی سالهاست که در بازار خرده فروشی و پردازنده‌های دست دوم در گردش است.

برخی از افراد پردازنده‌های قدیمی خود را برای تأمین بودجه پردازنده‌های جدید می‌فروشند ، در حالی که دیگران پردازنده‌های دست دوم را به عنوان راهی برای کاهش هزینه در هنگام ساخت رایانه خریداری می‌کنند.

پخش کننده حرارتی یکپارچه که در قسمت بالای پردازنده قرار دارد ، اطلاعات مهمی از خود پردازنده مانند نام فرآیند ، شماره ، کد مشخصات ، سرعت ساعت و تعداد دسته را به همراه دارد. IHS همچنین دارای آرم رسمی است. این اتفاق در فروشگاه‌های معتبر نیز رخ می دهد و زمانی که تراشه‌های دست دوم را از طریق اینترنت خریداری می کنید ، باید مراقب باشید.

مقاله پیشنهادی : کاهش دمای سی پی یو

راه های تشخیص سی پی یو جعلی در هنگام خرید :

هنگام خرید پردازنده حتماً موارد زیر را بررسی کنید:

  1. یکی از راه‌هایی که می‌توانید از خرید CPU جعلی خودداری کنید این است که مهر امنیتی را از نزدیک بررسی کنید ، باید متن آن کامل باشد .
  2. به CPU نگاه کنید و مطمئن شوید که درست به نظر می‌رسد. به پخش کننده حرارت نگاه کنید ، بررسی کنید آیا طراحی همان طراحی پردازنده را دارد یا نه. آن را گوگل کنید و یک نقد و بررسی با عکس پردازنده در سوکت را پیدا کنید. مطمئن شوید که یکسان هستند.
  3. اگر از فروشگاه‌های اینترنتی خرید می کنید ، مطمئن شوید که از فروشنده عکس می‌گیرید. اگر آنها عکسی ارسال نکرده‌اند ، از خرید CPU خودداری کنید. با استفاده از یک عکس ، می‌توانید تراشه‌ها را مقایسه کنید تا مطمئن شوید دقیقا آنچه را که قصد پرداخت آن را دارید دریافت می‌کنید. بسیار محتمل است که پردازنده‌ها ، تراشیده و دوباره حک شود. همچنین باید شکافهای پردازنده که آن را در سوکت مادربرد قرار می‌دهد، بررسی کنید . اگر این موارد اشتباه باشد ، شما تراشه متفاوتی از آنچه انتظار دارید را دریافت می کنید و قطعه در رایانه شما جای نمی‌گیرد.
  4. اگر مقداری چسب در تصویر یا تراشه اطراف IHS مشاهده کنید ، ممکن است CPU جعلی باشد. ممکن است که مالک پخش کننده حرارت خود را روی یک دستگاه گران قیمت قرار دهد. در این صورت ، حتی ممکن است هنوز در سوکت مادربرد شما جای بگیرد.
  5. برای اطمینان از جعلی نبودن پردازنده ، پس از نصب پردازنده ، برخی از نرم افزارها را بررسی کنید. تنظیمات ویندوز 10 و مدیر دستگاه را امتحان کنید و برای پردازنده‌های Intel ، ابزار تشخیص خود شرکت را در نظر بگیرید.
  6. سابقه و رتبه بندی فروشنده‌ را بررسی کنید. صرف نظر از اینکه می‌خواهید چه خریدی انجام دهید ، باید کاملاً از فروشنده مطمئن باشید.
  7. نکته دیگری که باید به صورت واضح در عکس‌ها مشاهده شود ،این است که فونت‌ها درست به نظر می‌رسند. اگر همه فونت‌ها با هم مطابقت ندارند از خرید CPU جعلی خودداری کنید.

مقاله پیشنهادی : نسل های سی پی یو ای ام دی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×