» پردازنده (CPU) » تاثیر cpu در بازی
پردازنده (CPU)

تاثیر cpu در بازی

1399-10-13 9,260

قبل از این که به بررسی تاثیر cpu در بازی بپردازیم بهتر است بدانید پردازنده چیست؟ اگر قصد خرید سی پی یو دارید این مقاله به شما کمک زیادی می‌کند.

آیا cpu در بازی تاثیر دارد؟

اگر پردازنده نتواند همگام با کارت گرافیک باشد ، پردازنده مجبور است اطلاعات را به کارت گرافیک تغذیه کند و پردازنده می‌ تواند یک عامل محدود کننده در بازی باشد. باید به خاطر داشته باشید که در بیشتر بازی ها بیشتر کارت‌های گرافیک است و نهCPU. بیشتر بازی‌ها پردازنده زیادی ندارند. کارت گرافیک در هنگام انجام یک بازی بیشتر کارها انجام می‌دهد.

اگر پردازنده نتواند همگام با کارت گرافیک باشد‌، پردازنده مجبور است اطلاعات را از کارت گرافیک تغذیه کند و یک عامل محدود کننده در بازی باشد. بیشتر بازی‌ها پردازنده زیادی ندارند. کارت گرافیک در هنگام انجام یک بازی بیشتر کارها را انجام می‌دهد. اما

اگر پردازنده قادر به مطابقت با کارت گرافیک نباشد‌، کارت گرافیک نیز کاری نمی‌کند و منتظر پردازنده است تا اطلاعات را برای آن ارسال کند. بنابراین هنگام ساخت یا سفارش یک رایانه شخصی نباید تاثیر cpu در بازی  را نادیده بگیرید و باید یک سیستم متعادل داشته باشید‌، که مشخصات منطقی برای بازی 4 هسته و سرعت پایه تقریباً 3.2 گیگاهرتز خواهد بود. این یک پردازنده مناسب برای بازی است. 4 هسته یک استاندارد است.

باید به خاطر داشته باشید که این اطلاعات برای رایانه‌های شخصی برای بازی است. اگر بیشتر از بازی کردن‌، مانند ارائه فیلم‌ها و ویرایش تصاویر‌، کار می‌کنید‌، به یک CPU قوی نیاز خواهید داشت. رندر یک کار فشرده پردازنده است و گرچه شتاب گرافیکی گزینه ای است که امروزه از آن استفاده می‌کنند‌، متوجه خواهید شد که تا زمانی که پردازنده مرکزی قدرتمندی نداشته باشید کمک چندانی نخواهد کرد. اگر در حال رندر هستید‌، می‌توانید از CPU‌های متعددی که بیش از 4 هسته دارند استفاده کنید.

مقاله پیشنهادی : نسل های cpu intel

تاثیر cpu ضعیف در بازی

 تاثیر cpu ضعیف در بازی چیست؟ اگر پردازنده قادر به مطابقت با کارت گرافیک نباشد ، کارت گرافیک کاری انجام نمی‌دهد و منتظر پردازنده است تا اطلاعات را برای آن ارسال کند. بنابراین هنگام ساخت یا سفارش یک رایانه شخصی باید در ترکیب پردازنده و GPU به دنبال چه چیزی باشید؟

قانون ساده این است که کارت گرافیک شما باید گران‌ترین قسمت ساخت شما باشد. البته به شرط خرید قطعات جدید. اگر در حال خرید سخت افزار دست دوم هستید ، این ممکن است متفاوت باشد ، اما در اکثر موارد ، هنگام استفاده از قطعات استفاده شده یا قطعات جدید ، همین قانون باید اعمال شود.

شما باید یک سیستم متعادل داشته باشید. مشخصات منطقی در بازی 4 هسته و سرعت پایه تقریباً 3.2 گیگاهرتز خواهد بود. این یک CPU مناسب برای بازی است. 4 هسته یک استاندارد است و اگرچه در بعضی از بازی‌ها می‌توانید با 2 هسته کنار بیایید ، ممکن است احساس کنید که پردازنده شما در بازی‌هایی که پردازنده بیشتری دارند عقب است.

اگر بودجه کافی دارید ، واقعاً باید بیشتر پول خود را صرف کارت گرافیک کنید زیرا همانطور که قبلاً ذکر شد ، بیشتر کارهای سنگین را انجام می‌دهد. تاثیر cpu در بازی‌هایی مانند باز‌ های شهر سازی و شبیه سازهایی مانند بازی‌های اتومبیلرانی حداکثر عملکرد را دارد. با این اوصاف اگر شما در حال بازی های چند نفره آنلاین هستید ، با یک پردازنده دو هسته ای و یک کارت گرافیک مناسب ، چیزی در خطوط GTX 1050 ، می‌توانید عملکرد خوبی دریافت کنید.

 محصول پیشنهادی: پردازنده بدون باکس اینتل Core i5-10400 Comet Lake

اما چگونه می‌توانید بفهمید که زمان ارتقا پردازنده مرکزی شما فرا رسیده است؟

پردازنده به طور مرتب در حال بررسی عملکرد کامپیوتر شما است. هر گیمری دوست دارد کارت گرافیک خود را به نمایش بگذارد اما تاثیر سی پی یو در بازی گاهی اوقات نادیده گرفته می‌شود زیرا بین مادربرد و کولر پردازنده شما مخفی است. اگر شما پول زیادی برای کارت گرافیک پیشرفته ای مانند GTX 1080 پرداخته اید اما هنوز با پردازنده ای با عمر 3 ساله بازی می‌کنید‌، احتمالاً زمان آن رسیده است که یک پردازنده مرکزی جدید بخرید.

این امر به ویژه در مواردی که به عملکردهای بالا مانند بازی‌های واقعیت مجازی علاقه مند هستید‌، بیشتر صادق است. ساده ترین راه برای تشخیص اینکه CPU شما باعث خرابی عملکرد رایانه شما است این است که نگاهی به داشبورد CAM خود بیندازید تا میزان پردازش رایانه شخصی خود را در حین بازی کنترل کنید.

اگر این برای مدت طولانی نزدیک به 100٪ باشد‌، قطعاً زمان آن فرا رسیده است که به فکر ارتقا به CPU جدید باشید. علاوه بر دقت در نمودارهای دما و بار CPU‌، یکی دیگر از شاخص‌های خرابی پردازنده می‌تواند افت فریم و یا لکنت در تصاویر بازی شما باشد.

مقاله پیشنهادی :بهترین سی پی یو core i7

  • مشخصات CPU مناسب برای بازی

در سال 2018 ، می‌بینیم که پردازنده‌های اصلی اکنون هسته و رشته‌های بیشتری را نسبت به قبل دارند. با معرفی حداکثر 8 هسته و 16 رشته ، پردازنده‌های سطح ابتدایی اکنون حداقل 4 هسته را دارند. صحبت از سری 8 هسته ای i3 از اینتل و همچنین سری AMD Ryzen 3 ، هر دو این پردازنده ها دارای 4 هسته هستند. با در نظر گرفتن این نکته ، در حدود 150 دلار می‌توانید CPU 4 هسته دریافت کنید ، در بعضی موارد حتی کمتر هم پرداخت می‌کنید.

AMD Ryzen 2200G یک مثال عالی است. همچنین با گرافیک AMD Vega ارائه می‌شود تا بتوانید حتی بدون نصب کارت گرافیک اختصاصی عملکرد جدی داشته باشید و تاثیر سی پی یو در بازی بسیار خوب باشد. قیمت کارت‌های گرافیک نیز در حال کاهش است ، بنابراین زمان بسیار خوبی برای ساخت یک رایانه شخصی جدید است. تنها مشکل عمده قیمت بالای حافظه DDR4 است.

باید به خاطر داشته باشید که این اطلاعات برای رایانه های‌شخصی بازی است. اگر بیشتر از بازی کردن ، مانند ارائه فیلم‌ها و ویرایش تصاویر کار می‌کنید ، به یک CPU قوی نیاز خواهید داشت.

رندر یک کار فشرده پردازنده است و گرچه شتاب گرافیکی گزینه‌ای است که امروزه از آن استفاده می‌کنید ، متوجه خواهید شد که تا زمانی که پردازنده مرکزی قدرتمندی نداشته باشید کمک چندانی نخواهد کرد. اگر در حال رندر هستید ، می توانید از CPU های متعددی که بیش از 4 هسته دارند استفاده کنید.

چه چیزی برای بازی‌های کامپویوتری مهم‌تر است: CPU یا GPU؟

برای بسیاری ، GPU به عنوان مهم‌ترین مورد برای بازی‌های رایانه‌های شخصی قرار گرفته است. به این دلیل که GPU همان چیزی است که در واقع تصاویر ، صحنه‌ها و انیمیشنهایی را که می‌بینید ارائه می‌دهد. اکثر بازی‌های پر سرعت امروز برای نوع رندر ارائه شده توسط GPU به طرز باورنکردنی ایجاب می‌کنند. در عین حال ، این بازی‌ها برای بهره گیری از چندین هسته و موضوعی که پردازنده‌های جدیدتر ارائه می‌دهند ، طراحی شده اند.

CPU و GPU هر دو در نوع خود مهم هستند. بازی‌های تقاضا کننده هم به پردازنده مرکزی هوشمند و هم به پردازنده گرافیکی قدرتمند احتیاج دارند. اما این سوال که تاثیر cpu در بازی چقدر اهمیت دارد ، به این بستگی دارد که عمدتا برای چه مواردی و به ویژه برای کدام بازی‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرند. به پردازنده‌ها در طول بازی وظایف خاصی داده می‌شود که پردازنده گرافیکی در انجام آن‌ها چندان خوب نیست، مانند عملکرد هوش مصنوعی.

بعضی از بازی‌ها با هسته‌های بیشتری بهتر اجرا می‌شوند زیرا در واقع از آن‌ها استفاده می ‌نند. شاید دیگران این کار را نکنند زیرا آن‌ها برنامه ریزی شده اند که فقط از یک هسته استفاده کنند و بازی با پردازنده سریع‌تر عملکرد بهتری دارد. در غیر این صورت ، قدرت کافی نخواهد داشت و عملکرد را ضعیف می‌کند.

به عنوان مثال Minecraft فقط با یک هسته کار می‌کند بنابراین نیازی به انرژی اضافی ندارد. در این حالت ، سرعت پردازنده تنها چیزی است که بر فریم در ثانیه (FPS) در طول بازی تأثیر می‌گذارد.

مقاله پیشنهادی : نسل های cpu AMD

کدام بازی ها به پردازنده بیشتری نیاز دارند؟

بازی‌های سریع امروز شامل شوترهای اول شخص (FPS) ، بازی های چند نفره ، بازی های باز و موارد دیگر ساخته شده اند تا از مزایای ارائه شده توسط جدیدترین پردازنده ها و چند هسته و رشته های آن‌ها استفاده کنند. در واقع ، تاثیر cpu در بازی  ‌های گفته شده بسیار زیاد است.

به عنوان مثال ، بازی چند نفره شوتر اول شخص Call of Duty: Black Ops 4 حداقل یک پردازنده چهار هسته‌ای را توصیه می‌کند: یا Intel i5-2500K ، دارای 4 هسته و 4 رشته یا AMD Ryzen R5 1600X ، که دارای 6 هسته و 12 رشته است. اما برای بازیکنان رقابتی که از مانیتورهای با نرخ تازه سازی بالا p1080استفاده می‌کنند ، بازی در واقع AMD Ryzen 1800X پردازنده 8 هسته ای با 16 رشته یا Intel i7-8700K که دارای 6 هسته و 12 رشته است را پیشنهاد می‌کند.

نسل هشتم Intel i7-8700K یکی از سریع ترین پردازنده‌ها با بالاترین سرعت کلاک (سرعت تقویت 4.7 گیگاهرتز) است که اینتل برای بازی و پخش جریانی ارائه می‌دهد.

به همین ترتیب ، بازی تحسین برانگیز چند نفره آنلاین نقش آفرینی (MMORPG) World of Warcraft پردازنده‌های چهار هسته‌ای را نیز توصیه می‌کند: Intel i7-4770 هسته ، 8 رشته یا AMD FX-8310  هسته ، 8 رشته‌ای یا بهتر . و بازی حماسی Battle Royale بازی Fortnite Battle Royale حداقل یک پردازنده Intel i5 2.8 GHz با 4 هسته و 4 رشته را پیشنهاد می‌کند.

آیا باید GPU یا CPU خود را ارتقا دهید؟

در حال حاضر تاثیر cpu در بازی‌ها متفاوت است و بسیاری از بازی‌ها به طور طبیعی از هسته‌های بیشتری استفاده می‌کنند (به نظر می‌رسد پردازنده مرکزی چهار هسته ای بیشترین شیوع را داشته باشد) و بنابراین سرعت FPS سریع‌تر و بهتری را تجربه می‌کنند. بنابراین اگر خیلی گران نیستند ، احتمالاً می‌خواهید از پردازنده های چهار هسته ای با قیمت کمی بالاتر استفاده کنید. پردازنده‌های دو هسته‌ای فعلی می‌توانند کارت گرافیک شما را محدود کرده و عملکرد بازی شما را دچار مشکل کنند ، مگر اینکه پردازنده گرافیکی شما نیز نسخه قدرتمندتری باشد.

پردازنده‌های چهار هسته ای نیز نسبت به نسخه‌های قبلی مقرون به صرفه‌تر ، عملکرد بهتری دارند و کمتر لگی دارند. با وجود هرچه بیشتر بازی‌های جدیدتر و نه فقط سرعت پردازنده که به چندین هسته متکی هستند ، داشتن هسته‌های بیشتر در سیستم منطقی است. در واقع ، اگر شما یک گیمر سختگیر هستید که به آینده نگاه می‌کنید و می‌خواهید اطمینان حاصل کنید که قادر به اجرای بازی های سه گانه (A: AAA) در آینده هستید  و احتمالاً مهم‌تر اینکه شما توانایی خرید قیمت‌های بسیار بالا را دارید بهتر است از تاثیر cpu در بازی اطمینان حاصل کنید و برای ن هزینه کنید تا در آینده به مشکل برنخورید.

در سمت پردازنده ، یکی از قدرتمندترین پردازنده‌های اینتل در بازار امروز سری Intel Core i9 است. دو مدل i9-8950HK و i9-9900K هر دو قدرت پردازش و سرعت بازی را با 8 هسته و 16 رشته ارائه می‌دهند.

مقاله پیشنهادی : بهترین خنک کننده cpu

  • شرایط بازی خود را بدانید

به روزرسانی سیستم بازی و به ویژه CPU یا GPU شما کاملاً یک وضعیت ذهنی است. شاید بخواهید برای انجام یک بازی خاص یا نوع خاصی از بازی این کار را انجام دهید. شما ممکن است یک گیمر معمولی باشید که فقط می‌خواهد انواع مختلف بازی‌ها را هر چند وقت یک بار انجام دهد. یا ممکن است شما یک گیمر سختگیر باشید که به اندازه کافی بازی می‌کند تا به نوعی پردازش و عملکرد نیاز داشته باشد که با برنامه شلوغ بازی شما همگام شود.

بودجه شما نیز در نظر گرفته شده است. اگر مقدار محدودی بودجه برای کار دارید اما توانایی افزودن دوره ای را دارید ، انجام به روزرسانی‌های افزایشی و مقرون به صرفه ممکن است منطقی باشد.

اما اگر می‌دانید که به محض انتشار جدیدترین و بهترین عناوین AAA را بازی خواهید کرد و بودجه موجود را نیز دراختیار خواهید داشت ، استفاده از بالاترین CPU و GPU که توانایی پرداخت آن را دارید ، ارزش آن را خواهد داشت.

محصول پیشنهادی: پردازنده بدون باکس اینتل Core i3-10100 Comet Lake

نمایش دمای cpu در بازی

نحوه نظارت بر دمای CPU و GPU در بازی

به نظر می‌رسد دمای پردازنده رایانه شما هنگام بازی افزایش می‌یابد.  Smart Game Booster دمای CPU و GPU شما را در داخل بازی‌ها نمایش می‌دهد ، همچنین جزئیات دمای مادربرد و سرعت فن را ارائه می‌دهد. علاوه بر این ، Smart Game Booster به محض گرم شدن بیش از حد سخت افزار شما هشدار می‌دهد ، بنابراین از آسیب دیدن سخت افزار و از دست رفتن اطلاعات جلوگیری می‌کند.

  1. از CPU Utility استفاده کنید.

اگر از CPU AMD یا CPU Intel استفاده می‌کنید ، می‌توانید از ابزارهای خود آنها برای بررسی دمای CPU رایانه خود استفاده کنید – به ترتیب Ryzen Master و Extreme Tuning Utility آنها نه تنها گزینه‌ای برای اورکلاک CPU برای بهبود عملکرد بازی در اختیار شما قرار می‌دهند ، بلکه به شما این امکان را می‌دهند که هر زمان که می‌خواهید دمای CPU را بررسی کنید. آنچه باید به آن توجه کنید این است که این 2 ابزار برای همه رایانه‌های شخصی ویندوز در دسترس نیست ، بهتر است از برخی تکنسین‌های حرفه‌ای بخواهید تا در نصب به شما کمک کنند.

  1. نظارت بر دما در BIOS

BIOS ، مخفف Basic Input Output System ، برنامه‌ای است که روی یک تراشه حافظه کوچک روی مادربرد ذخیره می‌شود. از BIOS می‌توان برای آموزش نحوه انجام وظایف اولیه به رایانه استفاده کرد ، همچنین به شناسایی و پیکربندی وضعیت سخت افزار رایانه مانند هارد دیسک ، فلاپی درایو ، درایو نوری ، CPU ، حافظه و سایر تجهیزات مربوطه دسترسی می‌دهد. برای نظارت بر دمای CPU و GPU ، مراحل زیر را دنبال کنید.

رایانه خود را راه اندازی مجدد کنید ؛

کلید BIOS را فشار دهید. کلید بسته به سازنده سخت افزار شما متفاوت است. کلیدهای معمولی شامل F2 ، F10 و Del است. کلید صحیح در همان صفحه لوگوی سازنده نمایش داده می‌شود. اگر کلید را به موقع نزنید ، رایانه شما به طور عادی راه اندازی می‌شود و در این حالت ، باید دوباره آن را راه اندازی مجدد کنید. نسخه‌های مختلف BIOS می‌توانند برچسب بخش‌های متفاوتی داشته باشند. برخی از برچسب‌های رایج شامل H/W Monitor ، Status ، PC Health و غیره است و در زیر برچسب بخش ، می‌توانید CPU را بیابید.

  1. اجرای nvidia-smi.exe

کاربران GPU Nvidia ، می‌توانند فایل “nvidia-smi.exe” را در CMD اجرا کنند تا دمای GPU را مستقیماً در رایانه خود بررسی کنند. در اینجا مراحل وجود دارد.

کلید WIN + R را فشار دهید تا گزینه Run باز شود ، “cmd” را تایپ کرده و Enter را بزنید.

به “C: \ Program Files \ NVIDIA Corporation \ NVSMI” بروید و فایل “nvidia-smi.exe” را پیدا کنید.

این فایل را به پنجره سیاه بکشید و Enter را بزنید.

به این ترتیب ، می‌توانید دمای GPU را به همراه سایر داده‌های موجود در پنجره بررسی کنید.

  1. یک پروب حرارتی نصب کنید.

علاوه بر بررسی دمای کامپیوتر با برخی تنظیمات ، می‌توانید از راه حل‌های سخت افزاری نیز استفاده کنید. نصب پروب دما که مستقیماً به GPU متصل می‌شود. انتهای دیگر کاوشگر به یک کنسول صفحه نمایش دیجیتال متصل می‌شود که معمولاً در یک درایو 3.5 یا 5.25 درایو قرار می‌گیرد. این کنسول نمایش دیجیتال دمای کارت گرافیک را به شما نشان می‌دهد.

محصول پیشنهادی : پردازنده بدون باکس اینتل Core i3-10100F Comet Lake

چگونه می توان دمای CPU را کاهش داد؟

پس از بررسی دمای پردازنده و پردازنده گرافیکی ، در صورت بالا رفتن درجه حرارت ، می‌توانید اقدامات لازم را برای کاهش دمای آنها انجام دهید. به طور کلی ، دمای بالای CPU ناشی از گرد و غبار و آلودگی است. بنابراین اولین گامی که می‌توانید امتحان کنید ، تمیز کردن کامل کامپیوتر است. اگر این کمک نکرد ، می‌توانید روش‌های زیر را امتحان کنید.

اطمینان حاصل کنید که فن‌ها و دریچه‌های هوا توسط گرد و غبار مسدود نشده‌اند. کامپیوتر خود را باز کنید و گرد و غبار را با استفاده از هوای فشرده از بین ببرید. اگر هوا نتواند بر روی اجزا جریان یابد ، گرما افزایش می‌یابد.

فن CPU را ارتقا دهید: CPU کامپیوتر عمدتاً ممکن است بیش از حد گرم شود. برای کاهش دمای CPU ، می‌توانید فن CPU را ارتقا دهید و آن را با سرعت کامل کار کنید.

از خمیر حرارتی جدید استفاده کنید: خمیر حرارتی چیزی است که گرما را از CPU شما به هیت سینک هدایت می‌کند و سخت افزار را خنک نگه می‌دارد. با گذشت زمان ، خمیر حرارتی تخریب می‌شود. نظرات متفاوتی در مورد چگونگی تعویض خمیر حرارتی وجود دارد ، اما اگر دمای سخت افزاری بالاتر از حد معمول را تجربه می‌کنید ، این می‌تواند بهترین راه برای رفع آن باشد.

سینک حرارتی خود را تعویض کنید: اگر CPU شما دائماً داغ باشد ، ممکن است هیت سینک و فن فعلی شما دیگر به درستی کار نکند. در این حالت ، شما قرار است یک ترکیب کوچک هیت سینک یا فن پیدا کنید که در کیس جا داده و هوای بیشتری را نسبت به تنظیمات فعلی شما جابجا کند. با این حال ، باید به خاطر داشته باشید که تنظیمات بزرگتر فن می‌تواند منجر به نویز بیشتر محیط شود.

محصول پیشنهادی : پردازنده بدون باکس اینتل Core i7 11700K Rocket Lake

دمای مطلوب CPU هنگام بازی

هرچه CPU قوی‌تر باشد ، معمولاً از برق بیشتری استفاده می‌کند. در عین حال ، CPU های جدیدتر از نظر “عملکرد در وات” کارآمدتر هستند. به عبارت دیگر ، پردازنده‌های جدیدتر نسبت به پردازنده‌های قدیمی عملکرد بیشتری در هر وات انرژی دارند. بنابراین ، اگر ، فرض کنید Ryzen 9 5900X دارید ، CPU TDP شما (قدرت طراحی حرارتی) 105 وات خواهد بود. این کمابیش بیشترین قدرتی است که امروزه یک CPU رده بالا از آن استفاده می‌کند. همچنین به این معنی است که این پردازنده سطح بالا در طول بازی‌های بسیار فشرده با CPU مانند Total War: Warhammer 2 بیش از یک پردازنده سطح پایین گرم می‌شود.

حتی ممکن است به 98 درجه سانتی گراد (208 درجه فارنهایت) برسد. اما اگر CPU پایینی دارید که TDP آن 65 وات است ، باید خیلی کمتر گرم شود. حتی اگر بازی‌های متصل به CPU را اجرا کنید ، CPU به سادگی گرم نمی‌شود. بنابراین این بدان معناست که دمای معمولی CPU هنگام بازی به پردازنده شما بستگی دارد.

محدوده 75 درجه سانتی گراد (167 درجه فارنهایت) تا 80 درجه سانتیگراد (176 درجه فارنهایت) از بالا باید بهترین و ایمن‌ترین محدوده دمایی باشد که CPU شما به آن می‌رسد. اگر CPU شما در هنگام بازی به راحتی روی دمای 85 درجه سانتی گراد (185 درجه فارنهایت) قرار می‌گیرد ، مشکل داغ شدن بیش از حد دارید که می‌تواند طول عمر CPU شما را به طور جدی کاهش دهد یا حتی آن را کاملاً از بین ببرد. این امر هم برای CPU های رده پایین و هم برای رده بالا صدق می‌کند.

بطور کلی؛ CPU یکی از مهمترین بخشهای رایانه شما است و هنگام بازی کردن می‌تواند بسیار گرم شود. به طور کلی ، درجه حرارت باید حدود 80 درجه سانتیگراد (176 درجه فارنهایت) باشد. اگر گاهی اوقات دما به 85 درجه سانتیگراد (185 درجه فارنهایت) می‌رسد ، نگران نباشید زیرا طبیعی است. اما اگر CPU شما دائماً در آن درجه حرارت قرار دارد و حتی بالاتر از آن می‌رود ، در این صورت مشکلات بیش از حد گرم شدن دارید که باید به آنها توجه کنید زیرا می‌توانند طول عمر CPU شما را کاهش دهند.

کلام آخر

پردازنده‌های گرافیکی می‌توانند گران ترین قسمت ساخت بازی شما باشند ، بنابراین اگر بودجه سختگیرانه تری دارید ، پس بهتر است مقداری از آن را برای پردازنده خود پس انداز کنید و به تاثیر cpu در بازی بپردازید . اگر بدون توجه به تاثیر cpu در بازی بیش از حد برای GPU خرج کنید ، ممکن است گیم پلی شما با نرخ فریم پایین در ثانیه آسیب ببیند.

محصول پیشنهادی: پردازنده بدون باکس اینتل Core i9-12900K Alder Lake

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×